Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi

Fanzone

omhoog
48 users have voted.

Van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december vindt het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi (GGZT) weer plaats in Sporthal de Randhorst in Geldermalsen. De jeugd van V.V. Tricht tot en met de teams onder 17 jaar zullen het deze dagen opnemen tegen de jeugd van MVV’58, GVV, V.V. Beesd en V.V. Rhelico. Tricht is vertegenwoordigd met 27 teams, verspreid over 4 dagen. In totaal doen er 114 teams mee aan het toernooi.

Speelschema

Het volledige programma is inmiddels bekend, de programmaboekjes komen naar Tricht, maar kunnen jullie in de bijlage vinden. In het speelschema is het belangrijk om te kijken voor welk team je moet voetballen. In het boekje staan de exacte tijden per team. De O-7 tot en met 0-11 hebben 1 team per team. Vanaf 0-13 zijn er 2 teams per team ingeschreven met uitzonder de meisjes O-13 en 0-17.

In de bijlage staat een overzicht van de speeldagen en de poules die er zijn. Tevens zie je daaronder welk team van Tricht in welke poule speelt.

Vanuit Tricht organiseren Mark de Deugd en Sven van Maurik het toernooi. Voor vragen spreek ons aan, of neem contact op met Mark via markdedeugd@live.nl / 06 - 21 88 54 13 of met Sven via: svenieboy_maurik@hotmail.com / 06 - 51 48 14 20.

Ik wens iedereen alvast veel toernooiplezier!

Met sportieve groet,

Mark de Deugd en Sven van Maurik

Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.