Goede start Tricht met 1 - 2 winst.

Fanzone

omhoog
99 users have voted.

 

Hardinxveld-Tricht 1-2

 

TRICHT – Na matige resultaten in de voorbereidingsperiode had Tricht zaterdag in de tweede klasse wel een goede competitiestart door in Hardinxveld verdiend met 1-2 te winnen. Bij rust had Tricht dankzij een knal van Marijn Hak en een rake penalty van Wesley van Maurik al een mooie 0-2 voorsprong. Pas in de slotfase scoorde Hardinxveld tegen toen een schot van Vincent van Lopik via Rico de Ridder in het Trichtse doel ging: 1-2. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen debutant CDW uit Wijk bij Duurstede.

 

Na een gelijkopgaand begin speelde Tricht in Hardinxveld een prima partij. Keeper Sjoerd de Groot moest de thuisclub bij een schot van René van Soelen en een intikker van Arjan Hakkert al vroeg voor een achterstand behoeden. Na 19 minuten nam Tricht toch de leiding. De van ASH overgekomen Marijn Hak knalde de bal na een aanval over veel schijven schitterend in het doel: 0-1. Een tweede schot van Marijn Hak ging halfweg voor rust net naast. Na een half uur werd het toch 0-2. René van Soelen ging over de knie en de erg jonge scheidsrechter Meeuwsen kende Tricht terecht een penalty toe. Wesley van Maurik benutte die strafschop koel: 0-2. Tricht was veel sterker en zat op rozen. Kort na de thee had Tricht nog verder kunnen uitlopen maar het schot van René van Soelen was te zacht. Na een pass van René van Soelen had Marijn Hak in de 57e minuut pech met een schot tegen de lat. Hardinxveld stelde er weinig tegenover. De pogingen van Lex de Gier en Robin de Kok waren niet zuiver genoeg. Twintig minuten voor tijd zette Tricht met Marijn Bransen en Robin de Raadt nog twee verse krachten in. In de 83e minuut werd een schot van Vincent van Lopik door verdediger Rico de Ridder ongelukkig dusdanig van richting veranderd dat Trichts keeper Glenn Robbemondt het nakijken had: 1-2. De dikverdiende Trichtse overwinning kwam echter niet meer in gevaar. Arbiter Meeuwsen kon volstaan met één gele kaart voor Tricht en twee gele prenten voor Hardinxveld. Na dit goede competitiebegin staat Tricht nu voor de taak om hieraan in de komende twee weken thuis tegen de gepromoveerde ploegen CDW en Brederodes een positief vervolg te gaan geven.

 

Opsteling spelers en begeleiding.

Doel: Glenn Robbemondt, Spelers Ruben Lambregts, Tim Hakkert, Rico de Ridder, Tim Wijgers, Rein Bastiaanse, Arjan Hakkert, René van Soelen, Prebibo Okunwie(Robin de Raadt) Wesley van Maurik(Marijn Bransen) Marijn Hak. Wissels: Ramon van Soelen, Ronald Zondag en keeper Dante de Jong.

 

Staf; Trainer Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Verzorger Roef van der Poel. Leider Mario van Gelderen.