Genieten van JO11-1

Je hebt van die wedstrijden waarin alles lukt. Zo’n wedstrijd speelde JO11-1 afgelopen zaterdag tegen DSC JO11-2. Zonder alle doelpuntenmakers tekort te doen, zijn we uiterst content met de ‘0’ achterin, want dat was toch wel een dingetje aan het worden thuis bij de familie Bos. Die euro van je pa, heb je vandaag echt verdiend, Lucas!
De onzen speelde echt erg goed verzorgd voetbal; opbouwend van achteruit via de flanken richting de goal van de tegenstander. We hebben prachtige goals gezien, die niet alleen maar door individuele klasse tot stand kwamen, maar juist door fantastisch teamspel. Soms werd de bal nog naar elkaar overgespeeld als ze twee meter voor de goal stonden. Maar ook de verdediging stond als een huis met Mathijs als laatste man, die enkele aanvallen van DSC vakkundig afsloeg door voetballend beter te zijn dan zijn tegenstanders.
Steeds werd de vrije man gezocht en gevonden, waardoor het spel professioneel van kant wisselde. De goals regen zich aaneen en aan het eind stond er 13-0 op het scorebord.
Doelpuntenmakers: Gyven 7x, Sam 3x, Jesse 2x en Yoran.
Bekijk hier alle foto’s:
Zaterdag 10 november mogen we naar de koploper Lekvogels JO11-1 en dan maar eens zien of we weer zo’n perfecte wedstrijd spelen?