Gelijkspel tussen Tricht en HSSC '65

Tricht-HSSC’61 2-2

TRICHT – Tweedeklasser Tricht en derdeklasser HSSC’61 speelden zaterdag op het kunstgras in Tricht met 2-2 gelijk. Alle goals vielen al voor de rust. Tricht nam vrij vroeg een 2-0 voorsprong maar HSSC’61 kwam nog in de eerste helft tot 2-2 langszij.

Tricht kreeg voor de pauze de meeste kansen maar scoorde slechts tweemaal. Marijn Bransen gaf de thuisclub na een kwartier met 1-0 de leiding. Uit een voorzet van Arjan Hakkert maakte Ramon van Soelen er al drie minuten later 2-0 van. Snel nadien kwam HSSC’61 echter via een doelpunt van Arwin van Soest reeds tot 2-1 terug. Vijf minuten voor de rust maakte Bas Scheenhart voor het ijverige HSSC’61 met 2-2 gelijk. Na de pauze werden er erg veel wissels toegepast en zakte het spelpeil. In een nu gelijkopgaand duel vielen geen goals meer, zodat de eindstand ook 2-2 werd. Komende zaterdag hervat Tricht met een thuismatch tegen Hardinxveld de competitie. Bij een districtsafgelasting van het competitievoetbal speelt Tricht dan thuis tegen Alblasserdam dat in de tweede klasse van district West 2 uitkomt.