Geflatteerde 0 - 3 nederlaag voor Tricht

Tricht-GJS 0-3

TRICHT – Tricht speelde zaterdag thuis voor de beker weer tegen een eersteklasser. Ditmaal was het Gorkumse GJS de opponent. Na een vroege achterstand voor Tricht bleef het lang 0-1 en kon GJS pas in de slotfase naar een 0-3 zege uitlopen. Gezien de goede tweede helft had Tricht wel iets meer en zeker ook een doelpunt verdiend. Komende zaterdag speelt Tricht in Houten tegen Delta Sports de laatste bekermatch.

Al na zeven minuten moest middenvelder Arjan Hakkert zaterdag bij Tricht geblesseerd door Rick van Haarlem worden vervangen. Even later kwam de thuisclub met 0-1 achter toen Ruud Bos uit een voorzet bij de verste paal raak kopte. GJS was qua veldspel voor rust duidelijk beter maar scoorde ondanks een flink overwicht niet meer. Voor Tricht schoot Marijn Bransen kort voor rust net over. Na de thee ging de strijd meer gelijkop en deed het jonge Trichtse team het prima. Marijn Bransen mocht alleen op doel af maar zijn schot werd knap door GJS-keeper Raymon den Haan gekeerd. Een schot van Tim Hakkert ging slechts net naast. Meteen nadien moest ook spits Marijn Bransen bij Tricht geblesseerd uitvallen; Rick van der Vring was zijn vervanger. Een mooi schot van die Trichtse invaller werd weer goed door GJS-keeper Den Haan gekeerd. Gorkumse schoten van Kenny Lagendijk (vrije trap) en Quincy Bartens misten het Trichtse doel net. Bij de thuisclub kwam Rick van Gameren bijna twintig minuten voor tijd als derde verse kracht binnen de lijnen. De beslissing in dit bekerduel viel pas in de 81e minuut toen de vrijgespeelde spits Louis Damen met een diagonaal schot keeper Glenn Robbemondt passeerde: 0-2. Vier minuten later maakte Kenny Lagendijk er met een mooi afstandsschot ook nog 0-3 van. Scheidsrechter Peter van der Zwan uit Hei- en Boeicop blies een goede partij.

De spelers voor deze wedstrijd: Keeper Glenn Robbemondt. Verder, Rani Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambregts, Tim Hakkert, Tim van Dijken, Arjan Hakkert(7. Min. Rick van Haarlem). Marijn Bransen(55. Min. Rick van der Vring). Tim Schook, Robin de Raadt, Pepijn Lambregts( 72 min. Rick van Gameren).Reserve Keeper Ramon Stam.

Staf: Trainer Marcel van Steenis., 2de trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen. Keepers trainer Ben van Baaren.