Gedraagt u!

Fanzone

omhoog
7 users have voted.

Aan onze leden,

 

Afgelopen zaterdag werd ons 2e elftal tijdens de uitwedstrijd tegen MVV’58, welke overigens op zeer overtuigende wijze, verdiend met 3-5 winnend werd afgesloten, op typerende wijze vocaal begeleid door een aantal MVV’58 sympathisanten.

U bent ongetwijfeld bekend met de rivaliteit tussen de beide clubs en het recente statement van beide besturen over de manier waarop sommigen de rivaliteit met ontoelaatbaar gedrag aanwakkeren en zich infantiel wensen te profileren.

Als reactie op het “warme” onthaal in Meteren, waarbij sprake was van ongewenst, ontoelaatbaar, zeer onsportief gedrag van supporters van de thuisclub heeft een kleine groep leden van onze vereniging via social media een video gedeeld, waarop te zien en te horen is, dat deze leden onze buurvereniging een verschrikkelijke ziekte toewensen.

Het bestuur van vv Tricht veroordeelt dit zeer vervelende incident, wijst dit gedrag pertinent af en distantieert zich hiervan. Represailles zijn reeds eerder aangekondigd. De overtreders van dit vergrijp zullen derhalve op zeer korte termijn voor een gesprek worden uitgenodigd door het bestuur en kunnen een gepaste maatregel tegemoet zien. 

Verlaag u niet tot dit niveau! Gedraag u binnen en buiten het veld, zeker als u onze club vertegenwoordigt. De overwinning van Tricht 2 was het juiste antwoord.

 

Namens het bestuur, John van Riemsdijk