Fotoverslag Retro WK-finale Argentinië-Nederland (23-06-2018

Fotoverslag Retro WK-finale Argentinië-Nederland, alle foto's zien klik dan [HIER]

Retro WK-finale Argentinië-Nederland van 1978 in 2018 opnieuw verloren!

Zaterdag 23-06-2018 werd in Tricht een retrowedstrijd Argentinië-Nederland gespeeld voor een goed doel. Argentijnse amateurspelers uit het hele land speelden tegen een prominenten elftal in het  (Trichtse) Oranje. Willy van de Kerkhof deed de aftrap. Van de Kerkhof maakte deel uit van het team van Oranje in 1978.

Ook oud-speler van Oranje Wim Rijsbergen werd tijdens het evenement in Tricht geïnterviewd. De wedstrijd op het terrein V.V. Tricht begon om 14.30 uur. Na afloop werd er de organisatoren met onder meer een veiling en een barbecue geld ingezameld voor H.I.J.O.S., een mensenrechtenorganisatie die zich bezighoudt met de nabestaanden van de slachtoffers van het Argentijnse Videla-regime uit die tijd.

Na de twee keer 30 minuten speeltijd was de eindstand 9-6 voor de Argentijnen

Foto's Ab Donker