F2 tekent megacontract met Rüttchen Autowereld!

Fanzone

omhoog
145 users have voted.

Mercedes Benz heeft na de contracten met PSV, Ajax, de Duitse voetbalbond, VfB Stuttgart, de New York Fashionweek, de MENA Golf Tour, de Formule 1 en vele andere sportevenementen, het oog laten vallen op een team van de v.v. Tricht.

Dieter Zetsche (CEO, Daimler Benz): 
“Natuurlijk zagen we zelf ook wel dat we een groot gat lieten vallen in de Benelux qua omzet. We zijn daarom zeer verheugd, dat we een overeenkomst konden sluiten om de trotse shirtsponsor te worden van v.v.Tricht F2. De mogelijkheden zijn nu weer eindeloos!”
Op de vraag van ons wat ze dan van ons terug zouden verwachten antwoordde Dieter: “Laten we ons, gezien het enorme potentieel van www.vvtricht.nl, wat bescheiden opstellen en dus blij zijn dat we mochten instappen.”

Natuurlijk zijn ook wij van v.v. Tricht zeer verheugd om de officiële Mercedes Benz dealer Rüttchen Autowereld in onze familie te verwelkomen.

De Reporter

Over Rüttchen Autowereld:
Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven.
Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Onze groei is vooral te danken aan onze klanten die hun vertrouwen in Rüttchen Autowereld hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is dan ook een dagelijks streven van alle ruim 350 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Autowereld twee keer de Europese Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald en dat onze vestiging in Veghel is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van 2013.

Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Rüttchen Autowereld biedt. Naast leasing, financiering en verzekeringen onder eigen label, ontvangt u bij Rüttchen Autowereld standaard niet minder dan vier jaar Rüttchen Garantie op nieuwe auto´s en twee jaar op occasions.

Bij een werkplaatsbezoek kunt u tegen een kleine vergoeding van €15,- (incl. BTW) gebruikmaken van vervangend vervoer. De werkplaatsen van veel vestigingen zijn ook in de avonduren geopend voor onderhoud en reparatie aan zowel personen-, bestel- als vrachtauto´s.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Maak kennis met ons brede aanbod, onze aantrekkelijke aanbiedingen en verrassende acties. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Website:  www.ruttchen.nl