Eervol 2 - 1 verlies voor Tricht tegen Koploper

Almkerk-Tricht 2-1

TRICHT – In Almkerk leed Tricht zaterdag tegen de ongeslagen koploper een eervolle 2-1 nederlaag. Die stand was al vlak voor de rust bereikt. Toen kwam Tricht na de gelijkmaker

van Ramon van Soelen weer op achterstand. Na dit nipte verlies blijft Tricht in de tweede klasse nog net boven de streep maar de voorsprong op Meerkerk slonk tot één winstpunt.

Tricht bood in Brabant op kunstgras de lijstaanvoerder goed partij maar het was net niet genoeg voor een punt. Al na vijf minuten kwam Tricht met 1-0 achter. Ramon van Soelen verspeelde de bal en plaatste zo zijn defensie voor onoplosbare problemen. Niels Nieuwesteeg profiteerde en scoorde de vroege openingsgoal: 1-0. Marijn Bransen kwam bij de gasten net te kort om een voorzet van zijn medespits Ramon van Soelen af te ronden. Het spel golfde op en neer en voor Almkerk kopte spits Pascal de Vries over. Daarna kwam Marijn Bransen voor Tricht tweemaal dichtbij de gelijkmaker. Almkerks keeper Michael Korbrits redde echter beide keren.

Gelijkmaker

Na ruim een half uur kwam Tricht toch verdiend tot 1-1 langszij. Keeper Korbrits kreeg een vrije trap van Sven van Maurik niet onder controle en Marijn Bransen bracht de bal weer voor doel, waar Rick van Gameren en Ramon van Soelen stonden. Het was Ramon van Soelen die het laatste tikje voor de 1-1 gelijkmaker verzorgde. Tijdens het levendige slot van de eerste helft kregen beide teams kansen op een voorsprong. Voor Almkerk kopte Jelle Stalenhoef uit een corner de bal echter over het doel van keeper Glenn Robbemondt heen. Namens Tricht zag uitblinker René van Soelen zijn afstandsschot door keeper Korbrits tot corner verwerkt. Arjan Hakkert mikte voor de gasten net voorlangs. Pal voor rust kwam Tricht op een psychologisch erg ongunstig moment toch met 2-1 achter. Uit een voorzet van Jelle Stalenhoef tikte Willem Schelle dat 2-1 doelpunt binnen.

Spanning

Na de pauze was er veel spanning maar kansen bleken slechts spaarzaam aanwezig. Ruben Lambregts probeerde het voor Tricht met een ver schot. Met Kevin van Burk en later de jonge Tim van Dijken als verse krachten streed Tricht voor de gelijkmaker. Beide teams kregen nog slechts één mogelijkheid. Voor Almkerk kopte Pascal de Vries na een corner de bal over het doel. Voor Tricht ging een kopbal van Ramon van Soelen na een voorzet van Sven van Maurik bij de tweede paal ook net naast. Dus bleef het 2-1 en moest Tricht ondanks verdienstelijk voetbal met een kleine nederlaag genoegen nemen. De goed leidende arbiter Willem van Bleek uit Tiel kon zaterdag met twee gele kaarten volstaan: voor Jurre van Laarhoven (Almkerk) en Sven van Maurik (Tricht). Pas op zaterdag 24 februari hervat Tricht de competitie met weer een zware uitmatch, dan tegen het sterke Nivo Sparta in Zaltbommel.

Op Doel, Glenn Robbemondt, Achter Sven van Maurik, Mitchel v.d. Plaat, Kevin v.d. Bergh, Rick van Gameren. Midden Arjan Hakkerrt, René van Soelen, Rick van Haarlem(Kevin van Burk) Ruben Lambregts( Tim van Dijken) Voor Marijn Bransen en Ramon van Soelen. Reserve spelers Keeper Nicky Janssen, Harm van Brenk, Rani Abouna.

Staf; Trainer Marcel van Steenis en Marco Hol. Keepers trainer Ben van Baaren,Leider Mario van Gelderen, Verzorger Roef van der Poel.

Eervol 2 - 1 verlies voor Tricht tegen Koploper | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.