Een vervelende nederlaag in een vervelend potje voor JO17-2

Toen iedereen uitgevoetbald was,mochten wij nog eens om 16.45 in Rosmalen aantreden tegen OJC. We hadden vorige week goede zaken gedaan, door van de nr.1 te winnen en van de ook vandaag al gespeelde wedstrijden, waren de uitslagen gunstig voor ons. Als we zouden winnen, stonden we tweede en wie weet waar het dan zou kunnen eindigen. De scheidsrechter wilde niks aan het toeval over laten en zo werden de grensrechters vooraf duidelijk geinstrueerd, ook de spelerspassen werden grondig gecontroleerd. Allemaal niks op tegen. Tot zover de scheidsrechter. We begonnen goed aan de wedstrijd en we waren gelijk de overheersende partij. Na 2x achter elkaar te hebben ingegooid, kwam de bal bij Jules-Louis, die speelde Thomas aan, die kon de bal net genoeg verlengen en zo stond Menno alleen voor de keeper, dat was de 0-1 na 12 minuten. We gingen redelijk goed door, ondanks de af en toe harde tegenwind. Door OJC werd een paar keer de bal hard diep gespeeld, dat mede door de wind kwam, maar verder kwam daar geen gevaar uit.Thomas kopte nog bijna de 0-2 in de kruising, maar de kopbal was net iets te zacht en de keeper kon hem nog net tegenhouden. We hadden nog wat mogelijkheden op de 0-2, maar het was steeds net niet. Een makkelijk gegeven vrije trap aan OJC kwam gevaarlijk voor het doel en viel ongelukkig op het hoofd van Bas Brouwer en ging net over Ramon onderkant lat binnen. 1-1 2 minuten voor rust. Dat was even een tegenvaller, maar we hadden er alle vertrouwen in dat we dat in de 2de helft zouden recht trekken. Maar ja, dan moeten we niet zo uit de kleedkamer komen als wat we nu deden. OJC had de aftrap en loopt door 3 linies heen en het staat zo maar 2-1 ! We hadden het er voor de wedstrijd nog over gehad, dat we gelijk scherp moeten zijn bij de aftrap. Het was ons al eerder gebeurt, maar liep het soms goed af. Nog geen 4 minuten later wordt het ook nog 3-1 doordat we over een bal heen trapten en de spits zo door kan lopen. Vanaf dat moment ging de scheidsrechter er ook aan meewerken om die 3 punten in Rosmalen te houden. Na een overtreding door Ruben en een akkefietje daarna met de tegenstander kreeg hij geel en werd voor 10 minuten van het veld gestuurd. Dit kan volgens mij niet, maar bij deze man wel. We hadden net daarvoor 3-2 gemaakt. Jules-Louis schoot tegen de paal, maar was attent om de terug komende bal alsnog in het netje te schieten. Ook Thomas kreeg het nog aan de stok met de scheids, nadat hij voor de zoveelste keer op zijn hakken was getrapt. OJC ging met 5 man in de verdediging staan en wij schoven onze laatste man, Wessel, ook door naar voren, om in ieder geval die gelijkmaker proberen te scoren. Behalve een bal die van de lijn werd gehaald, kwamen we niet echt door hun defensie heen. Na precies 80 minuten, terwijl wij een corner wilden nemen, floot de scheids af. Want stel je voor dat deze er misschien nog in was gegaan. Zo werd het in het donker, helaas voor ons, een vervelende wedstrijd en zijn de kansen op het kampioenschap definitef ten einde. Volgende week zijn we vrij, maar daarna hebben we nog 2 thuiswedstrijden waarin we toch de 2de plaats willen gaan bereiken.

De coach.

Een vervelende nederlaag in een vervelend potje voor JO17-2 | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.