Een nieuwe start met een jonge groep richting 2019

Fanzone

omhoog
20 users have voted.

De zomer is nog is volle gang met temperaturen die ze in Spanje en Portugal meer gewend zijn begonnen we van de week weer aan de voorbereiding op een nieuw seizoen 2018 /2019. Het hoofdveld ligt er weer prima bij (complimenten voor de onderhoudsploeg) maar ook met de overige velden is men druk in de weer om deze weer speel/trainingsklaar te krijgen voor het komende seizoen.

 

Met veel jonge gasten die het mogen laten zien nu we de nodige ervaring hebben ingeleverd zijn we op het warme kunstgras gestart met de eerste training. Aangepast aan de omstandigheden maar voldoende om weer de nodige spierpijn te bezorgen bij de spelers. Ondanks de relatief nieuwe groep met veel jongens uit de eigen opleiding  is er gelukkig voldoende kwaliteit over om met vertrouwen het seizoen tegemoet te zien. De groep is gretig en de nieuwe jongens Luuk Monker en Rick van der Vrin worden moeiteloos opgenomen binnen de selectie.

Zaterdag spelen we dan ook onze eerste wedstrijd tegen Schoonhoven (een derde klasser die richting West is ingedeeld). Daarin zullen de eerste contouren van het nieuwe Tricht zichtbaar gaan worden. Echter nog zonder Nicky Jansen, Rani Abouna en Arjan Hakkert vanwege vakantie en de nog geblesseerde spelers Ruben Lambregts en Robin de Raadt.

Zoals besproken een jonge talentvolle groep die in staat moet zijn om gedurende het seizoen te groeien naar het niveau van de tweede klasse. Daar gaan we hard mee aan de slag waarbij we ruimte bieden aan spelers om zich in snel tempo verder te ontwikkelen.

Ik hoop een ieder weer regelmatig te ontmoeten langs de lijn of in de vernieuwde kantine van de VV TRICHT.

Met sportieve groet,

Marcel van Steenis