Een herinnering om te koesteren!

Fanzone

omhoog
26 users have voted.

Er zijn van die momenten die je je altijd herinnert - de geboorte van je kind, je trouwdag of wat te denken van de jaartallen ‘74/’78 of voor de jongere onder ons 1988 en 2017 toen ONS oranje Europees kampioen werd. 
Momenten die wij koesteren en daar kunnen we er nu eentje bijvoegen - Wedstrijd van 27 Maart j.l.  ‘Tricht MO17 tegen Emplina MO17’ met als resultaat een klinkende 7-0 overwinning. Op zich een geweldige prestatie maar dan doen we onze meiden toch echt te kort. Voor elk team is de winst belangrijk maar nog veel belangrijker is de wijze waarop!
Even een stapje terug in de tijd…..Een midweekse wedstrijd moet worden gespeeld maar vanwege school verplichtingen en ongelukkige blessures hadden we slechts 6 speelsters van de MO17 wedstrijd fit. WAT NU?  Een 7-tal speelsters stonden te popelen om ons te versterken (5 van de MO 15), Amber en Laura bedankt. We hadden een elftal maar de vraag was hadden we een TEAM!
Na het gelijk spel van afgelopen zaterdag waren de meiden gebrand op een sportieve revanche – alleen de winst was goed genoeg. Het fluitje van Herman Hol, bijgestaan door Eline, en de wedstrijd is begonnen. Wow wat een opening….de ene aanval nog mooier dan de andere maar waar bleef toch dat doelpunt. Eindelijk……na een goede verdedigende actie gevolgd door een een-tweetje tussen Lieke en Rinske werd Sabine gevonden 1-0 voor Tricht. Het elftal was een TEAM, en dan bedoel ik niet alleen de speelsters op het veld maar ook de wissel werking met wisselspeelsters en geblesseerde. 
‘RUST‘ maar de meiden wilden meer. 
Daar klinkt wederom het fluitje van Herman -  2de helft is begonnen. Wat een start de spelvreugde spatte er van af en al snel liepen we uit met doelpunten van Lieke, Majar, Rinske en wederom Sabine.  De doelpunten maar ook elke verdedigende actie en redding werd gevierd als een team waarbij iedere speelster het opnam voor de andere.  Deze wisselwerking tussen TEAM en supporters is er een die ik nooit zal vergeten. 
Meiden van de MO17, Jo-Ann, Sophie, Isa, Isabel, Isabel, Nardi en Sabine bedankt voor jullie tomeloze inzet. Jullie waren stuk voor stuk toppers maar nog veel belangrijker jullie speelde als een TEAM. Een team dat ons allemaal een onvergetelijke avond heeft bezorgd. Wow wat ben ik trots.

Marc Timmermans
Leider MO17