E3 sluit eerste helft competitie af met klinkende overwinning

Fanzone

omhoog
116 users have voted.

Zaterdagmorgen om half 11 (wat een luxe) vertrokken we met een bijna voltallige selectie naar Rhelico. Alleen Mats kwam wat later omdat hij eerst de sint mocht ontmoeten.

De jongens hadden de avond daarvoor de bloemetjes flink buiten gezet bij een activiteit van het WAC daarom waren we blij dat we dit keer wat later op de ochtend mochten spelen want we moesten nog wel even onze 3e plaats veilig stellen.

We begonnen aan de wedstrijd met Milan op het doel, Bryan Sem en Florian in de verdediging, Sven op het middenveld en Heytam en Simen in de aanval. Mats was iets later dus die begon in de wissel. Vanaf minuut 1 was duidelijk dat er maar 1 team was dat ging winnen vandaag en dat was Tricht, alleen was de vraag met hoeveel doelpunten. Onze jongens schoten als gekken uit de startblokken alleen het vizier stond nog niet helemaal recht… (de trainer dacht zelfs dat sommige spelertjes hun schoenen verkeerd om aan hadden) de ballen gingen naast.. op de lat, op de paal, op de keeper.. maar uiteindelijk stonden we met de rust toch met 0-2 voor. Na de aanmaak en een motiverende speech gingen we vol goede moed de tweede helft in. Door nog wat mooie reddingen van Milan en een paar prachtige doelpunten van onze kant kwam de eindstand op 0-5. (florian 1x Haytham 1x, mats 1x en sven 2x) Helaas was de scheidrechter blijkbaar nog niet helemaal wakker want die had aan het eind van de rit maar 4 doelpunten geteld. Klein smetje op een mooie overwinning.

En zo zijn we keurig 3e geindigd in deze competitie. Jongens super gedaan!!