Dubbele cijfers voor vvTricht E2.

Ver van huis, in Ottoland, boekte de E2 de grootste “groen witte” zege van dit weekend. De plaatselijke VVAC E2 werd met klinkende cijfers 4-10 afgetroefd.

Na een relaxte maar o zo nuttige warming-up gingen onze jongens voortvarend van start. In recordtempo scoorden wij vier keer waardoor de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Ook onze jongens trokken deze conclusie en gingen veelal voor eigen succes en van afstand knallen op het doel van de thuisploeg. Af en toe leek het of de keeper van VVAC er alleen voor stond maar desondanks slaagde hij er in om een monsterscore te voorkomen. Mooi was het om te zien dat Raaft, die al wedstrijden lang aast op een doelpuntje, er in slaagde om een echte hattrick te scoren.

Met een 1-8 voorsprong was er voor de meegereisde supporters weer voldoende gelegenheid om in de rust de gedachten weer te laten gaan in richting van een …………………….! Een vette premie, etentje, zegetocht en mega-beker werden weer ter sprake gebracht.

Dat je nooit te vroeg conclusies moet trekken bleek weer eens in de tweede helft. VVAC was voornemens om zich niet voor schut te laten zetten en daar maakten zij ook werk van. Slechts bij vlagen kwamen wij voor het vijandelijke doel en al snel scoorde de thuisploeg twee keer. Een ongelukkig eigen doelpunt vanuit een hoekschop vergrote de marge en zorgde er voor dat wij weer wat vertrouwen terug kregen. Met voor beide teams nog een doelpunt eindigde de tweede helft in een verdienstelijke 3-2 voor VVAC. Gelukkig mag je beide helften bij elkaar optellen en wonnen wij deze uitwedstrijd met 4-10.

Scoreverloop:

0-1 Thijs

0-2 Mathijs

0-3 Marijn van Dijk

0-4 Raaft

1-5 Raaft

1-6 Raaft

1-7 Thijs

1-8 Finn

3-9 eigen doelpunt vanuit een hoekschop

4-10 Mathijs

De penaltyserie werd door ons nipt met 2-3 gewonnen door doelpunten van Lucas, Marijn van Dijk en Thijs.

Komende twee weken gaat het er om spannen als wij een belangrijke uit- en thuiswedstrijd spelen tegen Groot-Ammers. Na winst kunnen wij ons gaan opmaken voor een “finale” tegen Hardinxveld maar dat duurt nog wel een paar weken.

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht E2