Defensief zwak Tricht onderuit

81 users have voted, including you.

Brederodes-Tricht 5-1

TRICHT – Tricht is defensief erg kwetsbaar en leed zaterdag in Vianen tegen Brederodes na een 1-0 ruststand een royale 5-1 nederlaag. Tricht staat in de tweede klasse nu nog slechts één punt boven een directe degradatieplaats en zit volop in de zorgen om nog vier ploegen op de ranglijst onder zich te houden. Komende zaterdag zal thuis van Meerkerk beslist gewonnen moeten worden.

Het begin van Tricht in Vianen was nog redelijk. Na een kopbal van Brederodes tegen de lat was de jonge Leonardo Aguiar, ondermeer na acties van René van Soelen en Tim Hakkert, enkele keren gevaarlijk. Bij  een fout van Robin de Raadt voorkwam keeper Jon van Oort dat Mike de Groot de thuisclub toch op voorsprong zette. Kevin Bosch kreeg voor Brederodes ook nog een kans maar hij schoot naast. Tien minuten voor de rust kwam Tricht na een doorgetikte inworp en een pass van Ruben de Gans toch op achterstand want Mike de Groot scoorde 1-0. Na een gele kaart voor Sven van Maurik probeerde Tricht nog voor rust langszij te komen, maar de pogingen van Tim Hakkert en Leonardo Aguiar brachten geen succes. Na de pauze kwamen Floris Monfoort en Marijn Bransen bij Tricht als verse krachten binnen de lijnen. Een schot van Leonardo Aguiar werd echter geblokt. In de 53e minuut kwam Tricht zelfs met 2-0 achter. Uit een voorzet van Robert Bakker maakte Mike de Groot zijn tweede doelpunt met een schot vlak langs de paal. Kort nadien kwam Mitchel van der Plaat bij Tricht in het veld voor de geblesseerd uitgevallen Tim Hakkert. Brederodes bleek vooral fysiek veel sterker dan Tricht en besliste al in de 70e minuut met 3-0 de partij. Driemaal werkte Tricht de bal nog uit de doelmond weg maar daarna tikte Robert Bakker alsnog de 3-0 binnen. Daarmee was het pleit beslecht. Uit een corner mocht invaller Tom Boerboom helemaal vrij de 4-0 inkoppen. Pas daarna redde Tricht nog de eer. Uit een verre pass van Marijn Hak omspeelde Leonardo Aguiar keeper Bastian Spriel en scoorde 4-1. Het laatste woord voor het slotsignaal van de goede arbiter Ad van Drunen uit Papendrecht was toch aan Brederodes. Vlak voor tijd ging de jonge Trichtse invaller Mitchel van de Plaat in de fout en Kevin Bosch profiteerde hiervan door de 5-1 hoog in de touwen te plaatsen. Voor Tricht een enorme afstraffing die om een pijlsnel herstel vraagt. De plaats in de tweede klasse staat voor de equipe van trainer Marcel van Steenis nu nadrukkelijk op het spel.

Opstelling spelers en begeleiding.

Doel, Jon van Oort. Spelers;  Sven van Maurik( Marijn Bransen) Kevin van Burk, Ruben Lambregts, Marijn Hak, Tim Hakkert(Mitchel van der Plaat) René van Soelen, Rein Bastiaanse,Wesley van Maurik, Robin de Raadt(Floris van Monfoort) Leonardo Aguiar, Verder Wissels, Keeper Rian Drost en Ramon van Soelen. Verdere Wisselspelers, Keeper Dante de Jong,  Arjan Hakkert en Ramon van Soelen Trainer Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Leider Mario van Gelderen. Verzorger Roef van der Poel.

Scheidsrechter voor deze wedstrijd was dhr. Ad van Drunen uit Papendrecht,  Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.