De dag van The Ref !!!

Fanzone

omhoog
15 users have voted.

Zaterdag 3 november was de dag die voor The Ref met 1,5 uur rijles begon, en eindigde met pijn in de kop en hoesten als een grizzly beer. Daar tussen was ik te bewonderen op sportpark Crayenstein. Ik mocht de JO12 begeleiden tegen Hedel JO12. Beide ploegen strijden om het WINTERKAMPIOENSCHAP. Met een groot aantal ouders langs de lijn begonnen we op veld 3 aan the match. De bezoekers hadden het beste van het spel, en kwamen ook verdiend op 0-1. Voor de rust trok Tricht de stand gelijk. Na de rust hield de keeper van Tricht, en het geraamte van zijn goal, de meest onmogelijk ballen tegen. Ik denk dat Hedel wel 5x op de pal/lat had geschoten. In het laatste kwartier treed dan een oude voetbalwet in werking: als je niet scoort, dan doet de tegenstander het wel !!! Tricht nam brutaal een 2-1 voorsprong, maar 2 minuten later was het weer gelijk. Zo eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel, en daar mocht Tricht blij mee zijn !!! Volgende week spelen ze weer thuis, en dan tegen Herovina.

Om 12.00 uur ging ik kijken hoe onze JO19 het tegen RKTVC JO19 zou doen. De mannen van Jeroen en Jan wonnen vorige week in Tiel van TEC, en wilde tegen RKTVC nog een overwinning behalen. De ploeg uit Tiel staat onderaan, maar dat was in het spel niet te zien. Tricht kwam op voorsprong, maar RKTVC boog die snel om in een 1-2. Na de 2-2 gingen ze rusten. In de 2e helft vielen er nog 6 doelpunten. Gelukkig bleef Tricht aan de goede kant van de score. Na de 4-2 scoorde ze om en om, zodat het uiteindelijk 6-4 werd. Volgende week spelen ze weer thuis, en bij een overwinning op SCG'18 kunnen ze weer een aantal plaatsen stijgen.

Mijn 2e wedstrijd ging niet door, omdat de tegenstander van de JO15-2 niet voldoende spelers bij elkaar kon krijgen.

Dan maar om 14.30 uur bij the boys van Marcel kijken. Tegenstander Zwaluwe behaald vorige week hun eerst punt, en daarom was het zaak om de punten thuis te houden. De eerste helft was niet de beste van Tricht. In de eerste 20 minuten hadden de gasten gewoon moeten scoren. De eerste echte aanval van Tricht leverde gelijk een voorsprong op.Marijn werd op weg gestuurd en zijn pass werd door Arjan bij de 2e paal binnengetikt, 1-0. Een paar minuten voor de rust viel toch de gelijkmaker. Bij een vrije trap stond de scheidsrechter niet goed opgesteld, maar besloot toch ondanks het vlaggen van Walter het doelpunt goed te keuren. Of het nu wel/niet buitenspel was, de scheids kon dat van zijn positie nooit zien. Walter zei in de rust daar wat van en mocht niet meer verder vlaggen. Snel mijn sportschoenen aangetrokken en als assistent de 2e helft vanaf de zijlijn meegemaakt. Ik denk dat het aan mij lag, maar de 2e helft was voor Tricht. Pepijn en Tim van Dijken (3) zette de eindstand op het scorebord, 5-1. Volgende week zijn ze vrij, en een week later naar Pelikaan die voor de titel gaan.

Thuis de wedstrijden van PSV en Ajax bekeken. PSV had het moeilijk tegen 10 man ( terechte rode kaart voor de verandering ), maar wisten toch weer de 3 punten binnen te halen. Ajax begon heel sterk ( of Willem II heel slecht ), maar eindigde zeer middelmatig op 2-0. Onze vrienden van Cercle wonnen ook met klein verschil van Moeskroen, 2-1. Bij de loting voor de KNVB beker kwam er natuurlijk WEER een thuiswedstrijd voor Feyenoord uit de koker !!!

Zo nu, ogen dicht en proberen te slapen