D3 neemt één na laatste horde

Op deze mooie zonnige dag waren wij er alweer vroeg bij net als de wandelaars van de Bloesemtocht. We moesten om 08.30 aantreden in Leerdam tegen LRC D5. Het gaat nu echt spannend worden en de jongens op de belangen gewezen in deze en komende wedstrijd. Dit werd zeker in de eerste helft goed opgepakt. Na een wat stroef begin kregen we langzamerhand de wedstrijd in handen. Ramon schoot na een goede dribbel over rechts op de paal, maar 8 minuten was het dan toch raak. Ramon nam een corner van links en werd magnifiek binnen gekopt door Bas 0-1. Ze bleven goed strijden voor elke bal en er werden soms mooie aanvallen opgezet. Wilbert zette in de 24e minuut goed door op rechts gaf de bal aan Ramon en die maakte keurig 0-2. 4 Minuten later scoorde Ramon ook de 0-3 raakte daarbij geblesseerd aan zijn knie, maar kon de wedstrijd wel voort zetten. Jongens in de rust geprezen voor hun inzet en goede voetbal, maar dat we ook waakzaam moesten zijn in de 2de helft om de tegenstander niet terug in de wedstrijd te laten komen. Helaas gebuerde dat toch want na 3 minuten lag de bal achter Tim. Daarna pakte we het wel weer op, maar het was minder dan in de eerste helft. Halverwege de 2de helft was er weer een corner van Ramon en weer knikte Bas raak 1-4. Dat doelpunt hadden we wel even nodig.LRC scoorde nog wel de 2-4. Ramon ging nog voor eigen succes i.p.v. de bal af te geven aan Martijn, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Nu komt het op de laatste wedstrijd volgende week aan tegen Theole. Deze ploeg had 2 weken geleden verloren bij LRC, maar die blijken een aantal spelers van de D1 ingezet te hebben die niet meer in een lager team mochten spelen dus deze wedstrijd is nietig verklaard en wordt as woensdag opnieuw gespeeld.Ze lopen nu 3 wedstrijden achter op ons dus het is een beetje onoverzichtelijk geworden in de stand. Maar maandag en woensdag spelen ze 2 wedstrijden en weten we as zaterdag hoe ze ervoor staan. Dus komt allen de D3 aanmoedigen dat hebben ze verdiend en schreeuw de jongens naar het kampioenschap !

De D3 reporter.