D2 stoomt op naar tweede plaats

Fanzone

omhoog
143 users have voted.

Na het succes in de beker, waar de laatste wedstrijd van Beesd D2 met 2-8 werd gewonnen en er wordt door gebekerd gaat het in de competitie ook steeds beter draaien. Waar we eerst nog punten verloren tegen mindere tegenstanders, hebben we alleen Haaften als meerdere moeten erkennen. Ondanks dat we in Haaften tegen de plaatselijke D1 met 5-1 op onze broek kregen was deze uitslag zeer geflatteerd en hadden er teveel spelers van de D2 een off day. Gelukkig komt Haaften nog naar Tricht waardoor we dit kunnen recht zetten, net zoals we dit hebben gedaan tegen RKTVC. In de uitwedstrijd werden we nog gigantisch benadeeld waardoor we verloren met 2-1 maar in Tricht werd het maarliefst 7-0 gewonnen en dit was nog niet eens geflatteerd. Als het vizier bij de meeste wat scherper had gestaan, was het zeker in de dubbele cijfers geeindigd. In de 3 wedstrijden werden we bijgestaan door diverse spelers van andere elftallen. Tegen Beesd D2 waren Bryan en Wytse van de D3 en Thijs van de E2 van de partij. Tegen Haaften wederom Wytse, Bryan en Ziden van de D3 en tegen RKTVC kregen we bijstand van Levi, Thijs, Joris, Rick en Stijn. Op volle oorlog sterkte dus!!!

Zaterdag 14-11 was het de beurt om aan te treden tegen Wadenoyen D1 in het altijd winderige Wadenoyen. Ook nu was het weer nodig om spelers te leasen van andere teams. Vandaag zouden we versterking krijgen van Mees, Bink en Ruben van de E1. Natuurlijk moesten zij eerst hun eigen wedstrijd spelen, met succes 1-0, en zouden daarna rustig met ons naar Wadenoyen kunnen vertrekken. Niets was minder waar. De E1 begon later waardoor er gehaast moest worden om in Wadenoyen te komen. Ook in Wadenoyen, net zoals in Geldermalsen waar vele afsluitingen zijn, ligt de weg naar het voetbalveld open, en de omleiding wordt niet door iedereen herkend, was ik er niet helemaal gerust op dat het drietal op tijd zou arriveren. Bij de andere wedstrijden, haasten is iedere week bij de D2 van toepassing, gaf ik altijd mijn auto de schuld maar nu kon dat dus niet.  

Wadenoyen D1, de rode lantaarn dragend in deze competitie, had nog maar 1 punt bij elkaar gesprokkelt en uitgerekend was dit tegen ons!! Ook nu weer de opdracht om dit recht te zetten. Met negen man in de kleedkamer, wachtend op de andere werden er eerst nog wat serieuze dingen besproken. Af en toe moet dit ook gebeuren!

Om 11.30 uur was de aftrap. Gelijk werd het verschil in kwaliteit duidelijk. Wadenoyen werd gelijk onder druk gezet. Ondanks dat ze de wind mee hadden, kwam de bal niet over de middenlijn, en mocht dat wel gebeuren dan waren de verdedigers allert. Joran, Anthony, Luan en Ruben hielden het goed dicht. En ieder was hier echt tevreden over, alleen Thom had liever wat meer te doen gehad, hij kreeg het gaande weg de wedstrijd steeds kouder omdat hij totaal niets te doen had, en als de bal dan toch een keer doorschoot, dook hij erop om alleen maar warm te blijven. De bal werd rond gespeeld alsof Wadenoyen niet aanwezig was. Er kwamen wat kansjes maar Vince en Bink waren niet gelukkig in hun afwerking en daarbij kwam de keeper van Wadenoyen met kop en schouders boven het niveau uit dan van de rest van zijn team. Uiteindelijk was het wel raak. Vanaf de linker kant, aanval opgezet door Ian en Bink kreeg Vince de bal en speelde deze terug naar Ayman. Hij wist er wel raad mee. 0-1. De jongens bleven druk naar voren zetten en met name Timo was heer en meester vanaf rechts. Hij kwam keer op keer opzetten en voorzetten bleven gevaarlijk. Sebastian speelde wat rustiger dan andere wedstrijden. Controleerde meer en speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. Dit werd na rust beloond met een mooi afstand schot 0-2. In de rust was Bink gewisseld door zijn broer Mees. Bink die nog twee mooie kansen kreeg, kon terugkijken op een mooie eerste helft. De tweede helft, wind mee, gingen de jongens door met waar ze de eerste helft mee bezig waren. Goed voetbal. Heerlijk rondspelend van de bal en vechtend voor elkaar! Het middenveld onderschepte steeds eerder de bal en kansen bleven regenen terwijl het toch echt droog was. De scheidsrechter, goed fluitend, kom worden betrapt op 1 foutje. Hij gaf Timo buitenspel terwijl hij eerst langs vier jongens van Wadenyen moest rennen. Gelukkig kregen ze toch de verdiende 0-2. Snel daarna werd het 0-3. Vince kwam goed door na voorbereidend spel van Ian. De verdediger helemaal de kluts kwijt, en passeerde zijn eigen keeper. Wadenoyen rijp voor de slacht, kreeg ook nog de 0-4 te verwerken. Vince kwam wederom goed door over links en gaf de bal goed voor. Timo schoot hard binnen. Er kwamen nog verschillende kansen maar het bleef 0-4. Bink kwam nog even voor Ruben als rechts achter. Complimenten voor het hele team en natuurlijk Bink, Mees en Ruben bedankt voor het meespelen. Alle 12 super gespeeld met veel inzet en overtuiging. Aankomende zaterdag tegen Kerkwijk D1, ook weer een leuke uitdaging. 

De trainer

D2 stoomt op naar tweede plaats | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.