Blijf jezelf in clubkleding!

Geweldig natuurlijk, zoals je liep te ‘shinen’ in je nieuw aangeschafte FC Barcelona-Messi shirt in de Turkse nachtclub! Echter het nieuwe seizoen begint straks weer en voordat je dat nieuwe shirt aantrekt voor de eerste training, bedenk dan het volgende: 1. Je lijkt in de verste verte niet op Messi; eerst moet die bolling in de voorkant eruit en dat duur nog wel een week of vier!2. Iedereen ziet dat je hebt afgedongen naar €14,- op de plaatselijke Bazaar, terwijl Mehmed je nog had verzekerd dat het een echt Juve-Ronaldo tricot was!3. Het is alweer drie weken geleden dat je op vakantie was; na drie keer wassen lijkt het FC Barca logo inmiddels op een getekend logo van FC Basel!4. Na drie weken op een strandbedje te hebben gelegen is je balgevoel totaal verdwenen; nog geen drie keer kunnen hooghouden op de eerste training staat verdomd lullig met nummer 10 op je rug!5. Apetrots loop je het trainingsveld op met je vroegere held Totti op je rug; totdat je teamgenoten je erop attenderen dat die vriendelijke Mehmed er ‘Tötti’ op heeft gedrukt. Probeer dan nog maar eens van die bijnaam af te komen?!6. Vol zelfvertrouwen arriveer je op de club voor je eerste training; krijg je om de drie minuten van zo’n JO13-jochie te horen dat je shirt fake is, want het FIFA-embleem zit aan de verkeerde kant genaaid.7. Je bent boven de 30 jaar man; laat die droom varen! Bestel nu al je clubkleding op: vvtricht.clubwereld.nl Je kunt zelfs een rugnummer en een naam erop laten bedrukken!