Bevrijdende zege JO17-2

Op bevrijdingsdag speelde JO17-2 thuis tegen Haaften JO17-1. We hadden deze ploeg ook in de najaarscompetitie gehad en toen wonnen we met een korfbal uitslag 7-6. Nu draaien beide teams niet echt geweldig, met pas 4 punten uit 6 wedstrijden. We hadden weer de nodige afzeggingen, doordat er jongens op vakantie waren en moesten werken. We hadden nu Dion en Jeffrey geleend. Na 7 minuten spelen stonden we al bijna met 0-1 achter, maar het was Ramon die met een katachtige reactie de bal nog net uit de hoek kon tikken. Niks vervelender als je alweer zo snel achterkomt, maar gelukkig werd dat voorkomen. 2 Minuten later lag de bal wel aan de andere kant in het netje. Jeffrey kon de 1-0 maken na goed werk van Menno. Even later viel ook al de 2-0 uit een corner en kon Thijs in tweede instantie met een kopbal raak knikken. Het laatste kwartier raakten we het spoor weer een beetje bijster en kon Haaften ook op een schitterende manier de 2-1 maken. Die speler kon in alle rust een bal aannemen en joeg hem vervolgens in de kruising. Maar de tweede helft was helemaal voor ons. Menno kon al gauw de 3-1 maken en daarna bleef het kansen regenen. Thijs met een halve omhaal schoot eerst nog naast, maar even later lukte het hem wel om uit een voorzet van Jeffrey spectaculair de 4-1 te maken. Jeffrey maakte net voor de drinkpauze (vanwege de warmte) 5-1 na een mooie combinatie met Dion. Menno maakte het laatste doelpunt 6-1 van de wedstrijd. We speelden prima in de tweede helft, we zaten er kort op, er werd goed gecombineerd, zoals ook aangegeven in de rust om minder de lange bal te hanteren. Ook werd elkaars positie goed overgenomen. We hadden wel de dubbele cijfers kunnen halen. We raakte 2 maal de lat en beide doelpalen werden ook nog geraakt, plus de keeper had nog een paar goede reddingen. Maar dat mag de pret niet drukken. 6-1 winnen voelt ook prima.

De coach.

Bevrijdende zege JO17-2 | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.