Beleid omtrent training/wedstrijdballen

Beste leden,

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Helaas bleek er ook dit seizoen weer een zeer groot aantal voetballen verdwenen. Materiaalverantwoordelijke Jan Kars heeft voor alle teams de ballencontainers aangevuld. De club heeft hiervoor ruim € 3000 moeten investeren. U begrijpt, dat het bestuur dit geld ook anders had kunnen inzetten.

Met ingang van dit seizoen wordt ieder team verantwoordelijk voor de teamcontainer, welke is voorzien van een nieuw uniek slot. Ieder team (leider/trainer) ontvangt 1 sleutel, welke men kan laten bijmaken op persoonlijke titel. De reserve sleutel wordt apart bewaard. Aan het einde van het seizoen worden de aantallen ballen gecontroleerd en in het geval van vermissing dient het team € 20 per voetbal in te zamelen voor vervanging.

Het is geen moeite om na een training en/of wedstrijd zoekgeraakte ballen op te sporen. In het geval een bal om een reden niet terug te halen is, dan kan dit worden gemeld via algemeenbestuur@vvtricht.nl. De pensionado's zullen dan op maandagochtend actie ondernemen.

Tot slot het verzoek aan alle trainers/leiders om zo snel mogelijk de overige benodigde materialen te inventariseren (shirts, broeken, sokken, bidons, etc). Verzoeken om aanvullingen en vernieuwingen graag naar algemeenbestuur@vvtricht.nl

Samen met de sponsorcommissie en penningmeester zullen aanvragen worden beoordeeld en waar mogelijk worden gehonoreerd.

Het bestuur.