Bedrijvenvoetbal 4 juni aanvang 13.00 uur

Bedrijfsvoetbaltoernooi   4 juni 2016

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseren wij weer een bedrijfsvoetbaltoernooi.

De opzet van het toernooi zal niet afwijken van voorgaande jaren. Dit betekent onder meer, dat:

1. Een team uit 6 spelers, incl. een keeper, bestaat.

2. Gespeeld wordt op een half veld.

3. Het toernooi begint om 13.00 uur.

4. Deelnemen en sportiviteit belangrijker is dan winnen.

5. De inschrijving voor dit toernooi staat ook open voor niet-bedrijven. Bij teveel inschrijvingen hebben bedrijven echter de voorkeur. Vervolgens is de volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier  bepalend. Het aantal in te schrijven teams per bedrijf is maximaal twee.

De teams kunnen zowel uit actieve als niet actieve spelers of speelsters bestaan.

Voor broodjes na de wedstrijden en twee consumptiebonnen wordt een inschrijfgeld van € 5,-- per persoon gevraagd

Wij nodigen u uit om u in te schrijven voor dit toernooi middels het invullen van bijgaand formulier.

Ook zijn inschrijvingsformulieren te verkrijgen in het clubgebouw.

Wij hopen weer op voldoende inschrijvingen.

Het onderstaande inschrijvingsformulier zouden wij uiterlijk voor zaterdag 21 mei 2016 van u willen ontvangen.

Datum inlevering ……………………………………………………….De toernooicommissi

Naam bedrijf:                             Naam Team 1 :                                       Aantal deelnemers                Contactpersoon:

Naam Team 2 :                                       Aantal deelnemers                  Contactpersoon:

Dit formulier en het inschrijfgeld inleveren bij een van onderstaande commissieleden of bij de bar.

Jan Willem van Ooijen tel  0610238159

Peter van Antwerpen  tel. 0646255340