...altijd blijven dromen!

Op 27 december 2017 is een markant clubman veel te vroeg overleden, Arnold van Maurik.
Wat niet iedereen weet is dat Arnold altijd onder zijn alias ‘The Dreamer’ prachtige teksten schreef over het leven, maar vooral over het voetballeven. Hij verzon schitterende verhalen, bedacht af en toe een klein leugentje, vertelde hilarische anekdotes en besprak zijn visie op het voetbalspelletje. Echter, wat hij ons vooral wilde meegeven was, dat we altijd moeten blijven dromen van mooiere en betere tijden.
Op het moment van schrijven wordt er door zijn oud werkgever Gispen b.v. uit Culemborg, de laatste hand gelegd aan een schitterende statafel, die ze aan onze club willen schenken ter nagedachtenis aan Arnold. In overleg met ons bestuur is besloten dat de statafel op zaterdag 1 december 2018 om 17.00 uur in het bijzijn van familie en vrienden wordt geplaatst op de plaats waar hij een groot gedeelte van zijn leven was te vinden. U bent daarbij welkom namens de familie.

Opdat wij altijd zullen blijven dromen!