Alblasserwaard toernooi Tricht O23 - HSSC'61 O23 1 - 3

74 users have voted, including you.

Tricht  O 23 – HSSC ’61 O23   1 – 3

Het begin van de wedstrijd was voor Tricht nog veel belovend maar gaande de wedstrijd was HSSC’61 de betere ploeg. Geen opbouw van achter uit en te veel loopwerk met de bal.

Tricht had nog een punt nodig om poule winnaar te worden, nu is het afwachten wat onze tegenstanders LRC en HSSC'61 doen die nog een wedstrijd moeten spelen. Kijk op informatie alblasserwaardtoernooi. In de 10 minuut ging Marijn Bransen er op rechts vandoor en met een snoeihard  schot in de verste hoek 1 – 0.  In de 35 minuut  een lange bal van HSSC ‘65 richting onze keeper die te laat uit zijn doel kwam en met een overtreding binnen het strafschop gebied kon redden, gevolg een strafschop die door Frank de Goeij werd benut,  1 – 1 wat ook de rusttand was. In de 60 minuut achter in bij Tricht een foute bal waardoor Tristan Koet vrij eenvoudig kon inschieten 1 – 2 Onze keeper Dante had een paar knappe reddingen nodig voor een  grotere achterstand. In de 85 minuut 1 – 3,  via een vrije trap kwam de bal op de lat,  de terug springende bal werd door Cees de Nijs in getikt.