Afstraffing voor gehavend Tricht

Fanzone

omhoog
74 users have voted, including you.

Nivo Sparta-Tricht 9-0

TRICHT – Met een door invallers gehavend team kreeg Tricht in de tweede klasse in Zaltbommel met liefst 9-0 een ware afstraffing. Tot de 2-0 ruststand weerde Tricht zich nog aardig maar na de pauze scoorde het sterke Nivo Sparta zelfs nog zeven keer: 9-0. Daardoor zakte Tricht door een ongunstiger doelsaldo dan Meerkerk nu onder de streep.

Al in het begin kreeg Willem Looijen voor Nivo Sparta diverse kansen maar zijn vizier stond nog niet op scherp. Bij het gehavende Tricht ontbrak voorin de stootkracht. Halfweg de eerste helft kopte Frenkie Schaap de sterkere thuisclub uit een corner van Roel de Kruijk wel op voorsprong: 1-0. Een kwartier later kopte topscorer Willem Looijen uit een voorzet van Mo Nikbakht de 2-0 binnen. Behoudens één vroege poging van Ramon van Soelen die door Bommels keeper Ruud de Groot werd gekeerd stelde Tricht er in de eerste helft weinig tegenover. Trichts keeper Nicky Janssen voorkwam kort voor rust met hulp van de lat zelfs knap dat Willem Looijen nogmaals raak kopte. Al vroeg na de thee kwam Marijn Bransen bij Tricht als eerste invaller binnen de lijnen. Vijf minuten na rust maakte Roel de Kruijk er 3-0 van. Willem Looijen zorgde al snel nadien voor 4-0. Na een directe rode kaart voor Kevin van de Bergh moest Tricht ook nog eens met tien man verder. Het werd 5-0 door Willem Looijen die het meest attent reageerde op een bal die na een schot van Erik van Beekveld vanaf de lat eerst recht omhoog sprong. Na een Bommelse corner en fouten in de Trichtse defensie trof Willem Looijen nogmaals in een kluwen van spelers doel: 6-0.  Daarna kwam Remco de Haan bij Tricht als tweede invaller in actie. Met een treffer van de dus vijfmaal scorende Willem Looijen en doelpunten van Roel de Kruijk en Jente Roorda liep de score in de slotfase nog tot liefst 9-0 op. Gelukkig bleef Tricht voor een debacle met dubbele cijfers bespaard. Voor Tricht zal het zaak zijn om zich snel te herstellen want in de felle strijd in de onderste regionen zullen nog heel wat punten nodig zijn om veilig te komen.

Spelers Tricht; Keeper Nicky Janssen, verder Rick van Gameren( Remco de Haan), Rani Abouna, Kevin van Burk, Arjan Hakkert, Ruben Lambregts, Kevin van den Bergh, Mitchel van der Plaat, Rick van Haarlem( Marijn Bransen)René van Soelen, Ramon van Soelen( Gerjan van Haarlem) 

Staf,  Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, keeperstrainer Ben van Baaren, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Scheidsrechter dhr. E. van Yren,  Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.