2e klasse F journaal (zaterdag 14 april 2018)

Fanzone

omhoog
16 users have voted.

Een ruime nederlaag zonder zichtbare schade !!!

 

Eerste overwinning sinds 13 mei brengt SVW naast Hardinxveld:

MEERKERK - SVW boekte een cruciale driepunter op bezoek bij SV Meerkerk: 0-1. Het was voor de streepjes de eerste competitie zege sinds 13 mei 2017 (!).

Door de zege staat SVW met nog zes duels te spelen naast Hardinxveld en ligt de strijd om directe degradatie weer helemaal open.

De openingsfase was voor de streepjes. Al snel in de beginfase kreeg Menno Dekker de mogelijkheid uit te halen. Een paar luttele minuten later ging een vijandig schot van Hicham Farhou voorlangs.

SV Meerkerk kwam in de eerste helft alleen maar tot twee afstand schoten van ver buiten de zestien.  Denzel Libretto zag zijn inzet op de rand van de zestien strandden op verdediger René van der Klij.

De streepjes namen op het half uur de voorsprong. Menno Dekker gaf een steekbal op Fitim Meha die de bal opzij schoof waardoor Nabil Kadiwahabi het leer in de verre hoek binnen schoot en SVW op een verdiende voorsprong zette: 0-1.

Paal
Na de rust liet SVW het na de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. De inzetten van Fitim Meha en Nabil Kadiwahabi werden van de lijn af gehaald. Op het uur kreeg SV Meerkerk de enige kans van de wedstrijd op de gelijkmaker. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Bart Koomans, maar zijn inzet werd katachtig gered door Onur Inan.

Tien minuten voor tijd zag Hicham Farhou zijn actie als eindstation op de buitenkant van de paal eindigen. In de zenuwachtige en spannende slotfase lieten diverse SVW-ers na de thuisploeg de genadeklap te geven door de gegeven ruimte niet te benutten. Na drie extra minuten blessuretijd vond de goed leidende Maurick van Dijk het voldoende en behaalde SVW de eerste competitie zege van het seizoen.

Volgende week spelen de streepjes een thuiswedstrijd tegen het al veilige Drechtstreek, dat vandaag met 3-0 wist te winnen van Hardinxveld. Op Sportpark Molenburg is de aftrap om 14:30 uur.

 

Michel de Raad stapt op als trainer van SV Meerkerk:

MEERKERK - Michel de Raad stapt per direct op als hoofdtrainer van SV Meerkerk. Zaterdagavond, na de 0-1 nederlaag tegen hekkensluiter SVW, hakte hij de knoop door.

"Het lukt mij niet om de neerwaartse spiraal om te buigen", aldus De Raad. De tweedeklasser kan de nacompetitie vrijwel niet meer ontlopen en moet zelfs nog enigszins uitkijken niet rechtstreeks te degraderen. SVW en Hardinxveld, de rodelantaarndragers, staan op zes punten van Meerkerk.

Frustraties
De Raad: "Cijfers liegen niet. Doormodderen zit niet in mijn aard. Wellicht pakt dit goed uit voor SV Meerkerk. Ik ben de grip kwijt geraakt en gisteren tegen SVW was de bekende druppel die de emmer deed overlopen. De huidige situatie is niet prettig. Niet voor de spelers, niet voor de club en ook niet voor mij. We hebben er alles aan gedaan om uit de gevarenzone te komen, maar het is niet gelukt. Met ergernissen en frustraties tot gevolg.”

Schwung
Om verandering in die tendens te brengen, zag de Zwijndrechtenaar maar één manier. “Ik kon die schwung niet realiseren. Jammer, maar een feitelijke constatering. Dit is de voetballerij. Direct na de verloren wedstrijd tegen SVW heb ik met mijn beide assistenten Arwin van Dijk en Michael de Boon om tafel gezeten en mijn gevoelens kenbaar gemaakt. Ik heb ze beloofd er nog even over na te denken, maar ik was er snel uit. Naar elkaar wijzen heeft geen enkele zin, SV Meerkerk moet verder en zit in een belangrijke fase. Het zal moeilijk zijn, maar wellicht lukt het zonder mij wel. Arwin en Michael zijn goede kerels en capabel genoeg om de laatste competitiewedstrijden en eventueel de nacompetitie tot een goede einde te brengen.”

Aan zet
Bestuurslid voetbaltechnische zaken Bert Breijer zucht. “Na vier weken geleden Ron van Kooten (trainer van het tweede elftal – TS) die opstapte, nu dus Michel. We hebben volkomen begrip voor zijn besluit, hoe vervelend ook. Het heeft geen zin om op deze korte termijn een nieuwe trainer te zoeken en dus gaan we zeer waarschijnlijk verder met Arwin en Michael. Er is al onderling telefonisch contact geweest. Aanstaande dinsdag voor de training roepen we als bestuur de spelersgroep bijeen, ook om wat ruis weg te nemen. De jongens zijn nu zelf aan zet en nu maar hopen dat deze gebeurtenis achteraf goed heeft uitgepakt…”

Januari
In januari besloot Michel de Raad, die afgelopen zomer op 't Hoog begon, zijn contract niet te verlengen. Hij zag te weinig perspectief. De Raad zei destijds: "Ik wist natuurlijk bij de eerste gesprekken een jaar geleden waar ik aan begon. Een aantal spelers, niet de minsten, ging lager voetballen of vertrok naar een andere club. De club leverde kwaliteit in, zover was duidelijk. Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar toch viel het mij tegen. Het is nu overleven.”

Gerrie Schaap (nu nog Leerdam Sport'55) is voor volgend seizoen reeds aangetrokken als opvolger van De Raad.

 

Peperdure zeperd decimeert Nivo Sparta’s titelkansen:

ZALTBOMMEL – Nivo Sparta kon het zaterdag niet bolwerken op Het Bolwerk. Op bezoek bij Woudrichem verloor de ploeg met titelaspiraties met 3-1.

Nivo Sparta begon sterk en kwam al na vijf minuten op een 0-1 voorsprong. Uit een voorzet van David Ruane kopte Willem Looijen zijn 22e goal van het seizoen binnen. Een handvol minuten later kwam Woudrichem echter alweer op gelijke hoogte en tot overmaat van ramp was de voorsprong van de ploeg van trainer Theo de Boon nog voor rust veranderd in een 2-1 achterstand.

In de tweede helft kregen de Zaltbommelaren een aantal goede kansen op de gelijkmaker, maar het was juist de thuisploeg die tot scoren kwam. Die klap kwam Nivo Sparta in het restant niet meer te boven.

 

Mouwen opstropen
De Boon zag dat Woudrichem’s speelstijl haar vruchten afwierp tegen zijn manschappen: “Je weet dat dit soort ploegen maar één ding proberen te doen; ons het voetbal onmogelijk maken. Dat is hun kwaliteit: de mouwen opstropen, opportunistisch voetballen en gaan met die banaan. Zo halen ze hun succes. En dat is ook hun goed recht, maar ook het publiek ging zich ermee bemoeien. Zij lopen het op te juinen. Toen wij thuis met 4-0 wonnen, deden we dat toch ook niet? Ze deden net alsof ze de Champions League hadden gewonnen.”

Slechte zaterdag
De nederlaag is voor Nivo Sparta bovendien een enorme tegenslag in de strijd om het kampioenschap. Aangezien Almkerk zaterdag won, is het gat nu drie punten, maar daarbij moet opgemerkt worden dat de ongeslagen koploper nog een wedstrijd tegoed heeft.

De Boon is realistisch over de titelkansen van zijn ploeg: “Dit is voor ons een hele slechte zaterdag geweest. De titel pakken wordt nu wel heel lastig. Deze hadden we moeten winnen, anders ben je gewoon niet goed genoeg. Dan verdien je het niet om kampioen te worden. We moeten in ieder geval zorgen dat we de komende vijf wedstrijden goede resultaten neerzetten, zodat we de periode kunnen pakken. Dat is nu prioriteit één. De concurrentie zal ook nog wel punten verspelen. Almkerk speelt volgende week tegen Woudrichem, dus ik hoop dat Woudrichem dan dezelfde agressie tentoonspreidt als ze vandaag hebben gedaan.”

 

Roda Boys wendt kostbaar puntenverlies af tegen Wilhelmina’26:

AALST – Roda Boys moest in eigen huis van Wilhelmina’26 winnen om nog enigszins in de race te blijven om het kampioenschap. Dat lukte, maar wel pas in de laatste minuut.

Waar Roda Boys nog volop in een titelstrijd verwikkeld is, zit voor Wilhelmina’26 de competitie er nagenoeg op. De Wijk en Aalburgers zijn ‘veilig’ en maken geen aanspraak meer op een prijs. Het was daarom des te opvallender dat juist de bezoekers zaterdag op een zonnig maar allerminst volgelopen sportpark De Maaskant de leiding grepen.

Corné van Rosmalen rukte op over de rechterflank, sneed naar binnen en speelde de compleet vrijstaande Kevin van Esch aan. Hij bedacht zich niet en krulde de bal geplaatst in de lange hoek, achter Roda Boys-goalie Patrick Coenen. Daarmee keek de thuisploeg al binnen twee en een halve minuut tegen een achterstand aan.

In die beginfase kon Roda Boys totaal geen vuist maken en werd het bij vlagen zelfs overlopen. Pas na een kwartier kwamen de manschappen van trainer Frank Brands wat beter in de wedstrijd en dat leidde tot een kopbal op de lat van Freek van Eembergen. Het was een waarschuwing voor de Wilhelmina’26-verdediging, maar luttele minuten later was het alsnog raak. Christian van Aalst bediende Jordy de Wit, die beheerst de 1-1 door de benen van Wilhelmina’26-doelman Martijn Knoop schoot.

Na die vermakelijke eerste twintig minuten gebeurde er in het restant van de eerste helft weinig. Alleen Nick Linnenbank kwam nog dicht bij een goal, maar de toekomstige spits van Roda Boys kon zijn voet niet goed genoeg tegen een lage voorzet van Van Rosmalen plaatsen.

Opvallende afwezige
Brands greep de rust aan om Rick van Pinxten in te laten vallen voor Niels van Dalen. Van Pinxten maakte daarmee na een maandenlange afwezigheid vanwege een incomplete dwarslaesie zijn rentree in het eerste elftal. De wissel veranderde overigens weinig aan het spel, wat soms meer weg had van een potje zomeravondvoetbal dan van een competitieduel waarbij een team nog strijdt om het kampioenschap.

Zo’n 25 minuten voor tijd greep Brands in door Martijn de Wildt te vervangen voor Sjors Maas,  de opvallende afwezige in de Aalsterse basiself. Hij luisterde zijn invalbeurt bijna direct op met een puntgave assist, door Jordy de Wit met een loepzuivere steekbal één op één met doelman Knoop te zetten. Die wist met een uiterste krachtsinspanning de winnende goal echter te voorkomen.

Opluchting
Naarmate het einde dichterbij kwam, begon Roda Boys meer druk te creëren op het doel van de bezoekers, die duidelijk genoegen namen met een punt. Toen Van Aalst een kwartier voor tijd een opgelegde kans miste, leek het daar ook op uit te draaien. Desalniettemin greep Roda Boys alsnog nog de volle winst. Van Pinxten mocht één minuut voor tijd aanleggen voor een hoekschop. Die vond het hoofd van Van Eembergen die via de onderkant van de lat de 2-1 binnenkopte. Dit tot groot genoeg van het thuispubliek, dat toen al kennis had genomen van de 3-1 nederlaag van aartsrivaal Nivo Sparta op bezoek bij Woudrichem.

Ook bij Brands overheerste na afloop de opluchting: “We begonnen heel tam, kwamen niet in de duels en zij hadden echt het initiatief. Later namen wij dat over en scoorden we al snel een goeie goal. In de tweede helft heeft er maar één ploeg gevoetbald om te winnen. Ik vind het op basis van de hele wedstrijd, en zeker van de tweede helft, wel een verdiende overwinning.”

De terugkeer van Van Pinxten was voor Brands het tweede hoogtepunt van de middag: “Dat is fantastisch. Ik had het er net nog met Jan over. Wij stonden in december naast een ziekenhuisbed. Met tranen in onze ogen. Dat was echt effe slikken en we hadden grote twijfels of hij überhaupt ooit weer zou kunnen functioneren. Laat staan voetballen. Maar hij heeft ontzettend hard gewerkt en dan is de beloning extra mooi dat hij de corner neemt waar de winnende goal uit wordt binnen gekopt. Fantastisch voor hem en ik denk ook heel emotioneel voor zijn familie. En eerlijk gezegd ook wel een beetje voor ons.”

Maximale
Collega-trainer Johan van der Werff berustte in de late nederlaag van zijn Wilhelmina’26: “Dit kan gebeuren, corners horen ook bij voetbal. De jongens hebben er alles aan gedaan, dus ik kan ze niks verwijten. Kijk, je kunt wel alles uit-analyseren van ‘daar gaat het fout’, maar dat weten de jongens zelf ook wel. Als je kijkt naar het verschil tussen Wilhelmina en Roda Boys, qua ambitie en budget, dan hebben we het denk ik prima gedaan. Wij spelen in principe nergens meer om. We staan in een grijs gebied en daarom vind ik het knap dat mijn ploeg, op een positieve manier, met het mes tussen de tanden speelde. Het klinkt misschien raar, maar ik ben best wel tevreden. Dit is gewoon het maximale voor ons.”

 

Hardinxveld raakt verder in impasse na verlies bij Drechtstreek:

 

PAPENDRECHT - Hardinxveld is door een 3-0 nederlaag in de uitwedstrijd bij Drechtstreek verder in een impasse geraakt. Daarmee leed de ploeg de zevende nederlaag op rij en kwam in de laatste vier wedstrijden ook al niet tot scoren. Daar kwam ook nog bij dat SVW vanaf de laatste plaats door een overwinning op SV Meerkerk langszij is gekomen. Hardinxveld en SVW delen nu de laatste directe degradatieplaats en alleen een iets beter doelsaldo is het dunne lijntje waarop de ploeg van trainer Arjan de Vries nu nog balanceert.

Hardinxveld trad bij Drechtstreek aan met Vincent van Lopik en Christian Verschoor terug in de basis na langdurige blessures. De gastheren in Papendrecht konden zich in dit duel zo goed als veilig spelen, terwijl voor Hardinxveld als nummer voorlaatst de zorgen een stuk groter waren. Bij beide ploegen verliep de opbouw van het spel slordig.

In de loop van de eerste helft was het Hardinxveld dat iets meer aan kansen toekwam. Na ruim een half uur spelen kreeg Richard Zwakhals een zwieper in de zestien maar zag scheidsrechter Beumer daar geen strafschop in. Robin de Kok kreeg twee keer de kans om uit een vrije trap op de rand van het strafschopgebied op doel te richten, maar schoot in het zijnet en naast. Tussendoor liet Niels Nomen de uitgelezen mogelijkheid liggen om van een paar meter voor het doel langs Drechtstreekdoelman Joris Moesman binnen te schieten.

Kort voor de pauze viel de treffer wel aan de andere kant uit een strafschop na een combinatie waarbij een Drechtstreekspeler binnen de zestien in de mangel werd genomen. Damien Vereecken profiteerde van dit buitenkansje en zorgde zo voor een 1-0 ruststand.

Effectief
Zoals vaker in eerdere wedstrijden moest de toch al moeilijk scorende WSB brigade met een achterstand in deel twee in de achtervolging. Na een uur op de klok knalde Vincent van Lopik uit een gevaarlijke vrije trap voor het doel van Drechtstreek hard in de muur. Met een fraaie redding op een schot in de bovenhoek voorkwam Hardinxvelddoelman Marc Koning dat Drechttreek verder uitliep.

Toch liet Drechtstreek even later zien effectief te kunnen zijn, door in twee minuten tijd de wedstrijd helemaal te beslissen. Uit een voorzet tikte Mark Kunst dicht voor het doel de 2-0 binnen en uit een hoekschop kort daarna was het opnieuw raak. Michael Slingerland kopte boven iedereen uit de 3-0 binnen. In het laatste kwartier bleef Hardinxveld hard werken voor een beter resultaat, maar ontbrak het aan overtuiging om het Drechtstreek nog enigszins lastig te maken.

Drechtstreek verstevigde met de drie punten de positie in de middenmoot. Hardinxveld echter leed met de 3-0 een gevoelige nederlaag, die nog harder aankwam toen duidelijk werd dat nummer laatst SVW het gat van drie punten had gedicht door een 0-1 overwinning in Meerkerk. Hardinxveld deelt nu met SVW de directe degradatieplaats en heeft slechts een iets kleiner negatief doelsaldo van -35 ten opzichte van -38.

Er zijn nog zes competitiewedstrijden te gaan en daarin staat voor Hardinxveld komende zaterdag 21 april opnieuw een uitwedstrijd op het programma, bij Wilhelmina’26 in Wijk en Aalburg.     

 

Brederodes pakt punt op veerkracht:

 

VIANEN – Met drie treffers was Sil van Putten de Heukelumse uitblinker in het duel tegen Brederodes. Ondanks dat poetsten de groengelen hun achterstand telkens weg en in de slotfase misten ze een ideale kans op het winnende doelpunt. Zodoende bleef het bij 3-3 en dat was ook de meest logische uitslag.

Heukelum zocht steeds naar middenvelder Sil van Putten die bijna steeds iets goeds deed met de bal. Het eerste gevaar kwam van Brederodes. In de twintigste minuut werd een vrije trap van Ivo Toxopeus uit de kruising geranseld door keeper Yoerik van ’t Pad. Een minuut later profiteerde Heukelum optimaal van Viaans balverlies op het middenveld. Ferry Meijdam zette de sokken erin en stelde Van Putten in staat de score te openen: 0-1.

Sterk wapen
De gasten loerden op foutjes van de wat mat voetballende thuisclub en kwamen er vervolgens razendsnel uit. De regelmatig over rechts opstomende verdediger Adem Kahraman was een sterk wapen van Heukelum. Op de diepe bal, die vaak goed viel, had de defensie van Brederodes het niet begrepen. Kort voor rust werd Ferry Meijdam diep gestuurd door Menno Beusekamp. De aanvaller werd getoucheerd door René de Blok, ging gewillig tegen de vlakte en zag tot zijn genoegen dat Van Putten vanaf de stip opnieuw de scherprechter was: 0-2.

Strafschop
Kort na de hervatting loste Toxopeus een van zijn befaamde schoten uit de tweede lijn. Keeper Van ’t Pad kreeg er nog een handje tegen, maar kon de bal niet stoppen: 1-2. Het paste in het beeld van de wedstrijd, die volledig kantelde. Van de scherpte en de frisheid van het spel van de bezoekers bleef niets over en Brederodes kreeg de overhand.

Op het uur werd een schot van Toxopeus door een verdediger met de hand beroerd. De toegekende strafschop werd prima ingeschoten door Fernando Piqué: 2-2.

Er volgde een fase waarin niet veel gebeurde. Heukelum was de weg kwijt, werd afgetroefd op inzet en agressie, en had alle geluk dat de groengelen weinig creëerden. De jonge Dennis Kruyk liet zich nadrukkelijk gelden op het middenveld. Na een combinatie met Mohammed Arbid strandde de inzet van Kevin Kroeze op de doelman.

Rond de tachtigste minuut werd Van Putten vanaf het middenveld in stelling gebracht en met een verwoestend schot maakte hij er 2-3 van. Hij deed de thuisclub er echter niet de das mee om. Na een voorzet van Kroeze kwam de bal opnieuw tegen de hand van een Heukelumse verdediger. Invaller Luuk Roubos eiste de strafschop met succes voor zich op: 3-3. Namens Brederodes miste Mike de Groot in blessuretijd een uitgelezen kans op de winnende treffer.

 

  Ruime nederlaag deert Tricht niet:

 

TRICHT – Tricht speelde zaterdag in Zwijndrecht een verdienstelijke wedstrijd maar Pelikaan was beter en behaalde na een 2-0 ruststand een regelmatige 4-0 overwinning. Deze ruime nederlaag deerde Tricht echter weinig want rivaal SV Meerkerk verloor ook en blijft zo negen punten bij Tricht achter. Komende zaterdag zal Tricht thuis tegen SV Meerkerk in de onderste regionen van de tweede klasse haar slag moeten slaan om nog veiliger te komen.

Met veel inzet begon Tricht zaterdag nog goed maar een fysiek sterker en technisch vaardiger Pelikaan was beter en nam al na acht minuten met 1-0 de leiding. Diagonaal mikte Adilson de Barros die vroege openingsgoal binnen: 1-0. Tricht had het lastig maar vooral de puike keeper Nicky Janssen hield de gasten goed op de been. Hij redde na een voorzet van Jordy van Buren bij een schot van Anouar Saïd en werkte ook een schot van Rowdy Nossent uit de bovenhoek. Tricht stelde er pas na een half uur een weggekopte voorzet van Leonardo Aguiar tegenover.

Pelikaan domineerde evenwel en Tricht bofte dat een door iedereen gemiste voorzet van Jermain Bebrout voorlangs ging. Uit een corner kwam Pelikaan na 34 minuten verdiend toch op 2-0. Anouar Saïd kopte raak: 2-0. Bij een schot van Bebrout bracht verdediger Mitchel van der Plaat voor Tricht in de doelmond redding. Vlak voor rust probeerde Tricht het nog met een ver schot van René van Soelen maar de bal ging net naast.

Veelbelovend
Na de pauze startte Tricht veelbelovend doch Pelikaan-keeper Jeroen de Veij greep tweemaal goed in. Eerst bij een hoge corner en daarna bij een schot van Marijn Bransen. De bezoekers kwamen echter kracht tekort om Pelikaan echt in problemen te brengen. Trichts keeper Nicky Janssen greep bij diverse hoge corners steeds goed in maar elf minuten na de thee moest hij toch voor de derde keer capituleren. Uit een voorzet van Bebrout maakte Anouar Saïd toen zijn tweede doelpunt van de middag.

Even later kwam Sven van Maurik als eerste verse kracht binnen de lijnen. Een kwartier later zou Kevin van Burk dit voorbeeld volgen. Zelfs een eretreffer was Tricht zaterdag niet gegund, want René van Soelen schoot net naast en Gerjan van Haarlem mikte uit een corner van Sven van Maurik te hoog.

Botsing
Na een botsing tussen Ramon van Soelen en Bart van Muijen had de Pelikaan-speler zich inmiddels geblesseerd moeten laten vervangen. In de 70e minuut liep de thuisclub tot 4-0 uit doordat Adilson de Barros zijn tweede doelpunt in de korte hoek schoot. Het restant van de partij was natuurlijk een formaliteit. Een schot van René van Soelen werd geblokt en een vrije trap van Sven van Maurik belandde in de muur. Bij een vrije trap van Sharog Susani voorkwam keeper Nicky Janssen in de slotfase nog dat de nederlaag van Tricht nog hoger uitviel.

Zo bleef het 4-0 tot het slotsignaal van de goed leidende Zeeuwse arbiter Ngoumout, die in het faire duel helemaal geen kaarten nodig had. Pelikaan blijft zo in de race voor deelname aan de promotie-nacompetitie en voor Tricht blijft het zaak zo snel mogelijk in veilige haven te geraken.

 

Koploper Almkerk doet goede zaken met 1-0 tegen Papendrecht:

ALmkerk - Koploper Almkerk bleef zaterdag op koers voor de titel in de tweede klasse. De manschappen van trainer Robert Roest bleven niet alleen Papendrecht met 1-0 de baas, maar profiteerden bovendien van het verlies van Nivo Sparta bij Woudrichem.

De Almkerkers staan weer los op kop, al blijft het wel spannend aangezien Roda Boys, dat won bij Wilhelmina’26, op het vinkentouw zit.

Trainer Robert Roest was in zijn nopjeS met de driepunter tegen Papendrecht. “De eerste helft was slecht van onze kant, maar na de rust namen we toch revanche”, kon Roest nog het enige doelpunt bejubelen. Over wie hem maakte, heerste onduidelijkheid. “Niels Nieuwesteeg kopte een corner van Sjoerd Boons binnen en Erwin Verbruggen gaf het laatste tiktje”, dacht Roest. “Zet hem maar op beide spelers”, hield de trainer de waarheid in het midden, die zich nu gaat voorbereiden op de derby tegen Woudrichem. “Die zullen het ons zeker lastig willen maken”, verwacht Roest.

 

 

1 Almkerk 20 12 8 0 44 33 13
2 Nivo Sparta 21 12 5 4 41 62 28
3 Roda Boys/Bom. 19 12 3 4 39 50 20
4 Pelikaan 19 11 4 4 37 45 25
5 Heukelum 19 10 3 6 33 38 30
6 Wilhelmina'26 21 10 3 8 33 41 35
7 Woudrichem 21 9 5 7 32 50 42
8 Drechtstreek 21 8 4 9 28 33 34
9 Papendrecht 20 8 3 9 27 37 33
10 Brederodes 20 7 4 9 25 41 46
11 Tricht 21 6 5 10 23 32 56
12 SV Meerkerk 20 3 5 12 14 18 45
13 Hardinxveld 20 1 5 14 8 22 57
14 SVW 20 1 5 14 8 24 62

 

Programma 21 apr 2018

Tricht - SV Meerkerk
Wilhelmina'26 - Hardinxveld
Papendrecht - Heukelum
Nivo Sparta - Brederodes
SVW - Drechtstreek
Pelikaan - Roda Boys
Almkerk - Woudrichem