Voorneveld Onderhoudswerken

Het gezicht achter Voorneveld Onderhoudswerken ben ik, Saskia Voorneveld. Na 15 jaar in loondienst als onderhoudsschilder te hebben gewerkt, schreef ik op 22 juli 2011 mijn bedrijf Voorneveld Onderhoudswerken in bij de Kamer van Koophandel.
Naast dat ik in het schildersvak veel werkervaring op heb gedaan beschik ik ook over theoriekennis en ben ik in bezit van diverse diploma’s. Zo beschik ik over een diploma op het gebied van restauratie schilderwerk en ben ik op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en kwaliteits- en veiligheidseisen.
De opgedane ervaring als allround schilder combineer ik graag met kwaliteit en duurzaamheid. Vanaf het eerste contact tot aan de laatste kwaststreek ben ik u enige contactpersoon en ontvangt u een offerte op maat en het schilderwerk dat u wenst. In Erichem, in het midden van Nederland, is Voorneveld Onderhoudswerken gevestigd. Door de centrale ligging ben ik snel bij uw woning of bedrijfspand om het te voorzien van binnen- of buitenschilderwerk, wandafwerking, restauratiewerk of het plaatsen van glas.

Is de binnen- of buitenkant van uw woning of bedrijfspand nodig toe aan een schilderbeurt? Wilt u met smaakvolle kleuren een totaal andere sfeer in uw huis creëren?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

Saskia Voorneveld

Voorneveld Onderhoudswerken
Bommelweg 27
4014 PT Wadenoyen
+31 (0) 6 26 50 60 11
info@voorneveld.info

Reclamebord sponsor