VelzArt - Het antwoord op ICT_

VelzArt is een “all-round” automatiseerder en leverancier van ICT producten en diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. Ons doel is uw organisatie nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied. Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere bedrijfsautomatisering, internet, hosting, telefonie en nieuwe media.

We zijn gedreven, ambitieus en enthousiast. Naast velen jaren ervaring in de ICT sector volgen we nog dagelijks de vele ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet. Daardoor kunnen wij onze klanten altijd voorzien van een actueel advies en innovatieve oplossing.

Voor bedrijven voorzien we in totaaloplossingen, dat zorgt voor besparingen in tijd en kosten. Door continu te investeren in ontwikkelingen en kennis brengen we klanten dichterbij elkaar met de ICT technieken die we u kunnen bieden. Efficiënt, duurzaam, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden vanuit onze visie. We staan samen met ons team voor u klaar en adviseren u graag over uw mogelijkheden in de wereld van de ICT.

Reclamebord sponsor, Tenue sponsor, Sponsor Internationaal F1 toernooi
Ringweistraat 2
4181 AK Waardenburg