Uitvaartverzorging Remco Hol

Voor een afscheid waar iedereen wat mee kan….

Afscheid nemen na een overlijden is een intense en verdrietige gebeurtenis. We worden door emoties en door het overlijden van die persoon van ons stuk gebracht. En dat terwijl er juist na het overlijden dán zoveel van hen wordt gevraagd. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld.
Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en deskundigheid aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.
Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven, dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Een herinnering aan een periode van afscheid duurt immers een leven lang.
Uitvaartverzorging Remco Hol zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Wij zullen er zijn als steun voor u en uw familie. Vanaf de laatste verzorging, het maken van de rouwbrief, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst. Maar dan wel zo, dat u echt de overledene in alles herkent. Want u als nabestaanden weten pas echt hoe deze persoon was in het dagelijkse leven…

Wij zijn er voor iedereen, ongeacht welk geloofsovertuiging. Ook als u elders anders verzekerd bent.

Uitvaartverzorging Remco Hol
Geldermalsen / Tiel
06-53 83 46 19 / info@uitvaartverzorgingremcohol.nl

 

 

Reclamebord sponsor