Ricoh

Ricoh Document Center West-Brabant: jouw onderneming naar de top
 

Slimme, snelle en veilige informatiedeling en altijd toegang tot je documenten. Ricoh Document Center West-Brabant helpt jouw onderneming efficiënter te werken en kosten te besparen. Ons doel: jouw onderneming naar de top.

Uw regionale partner voor print, scan, documentmanagement en communicatieoplossingen. Wij staan voor u klaar!
We adviseren en helpen u graag om op een productieve manier met interne informatie om te gaan. We bieden hiervoor producten en diensten op het gebied van printen, scannen, print managementsoftware, document managementsoftware en audiovisuele middelen. Hiermee garanderen we u een hoger rendement en leveren we een bijdrage aan uw eigen strategische doelstellingen:

·         -              Groei

·         -              Productiviteitsverbetering van uw medewerkers

·         -              Kwaliteitsverbetering van uw (interne) informatievoorziening

·         -              Kostenbesparingen

·         -              Voldoen aan wet- en regelgeving

·          

De oplossingen die we bieden worden ondersteund door Ricoh Nederland met kennis en service van zo’n 450 consultants en service-engineers. Deze combinatie garandeert kwalitatief hoogwaardige diensten en service van een gerenommeerde wereldspeler als Ricoh met de flexibiliteit en creativiteit van een regionale organisatie. Zo heeft u het beste van twee werelden!

Ricoh speelt wereldwijd in op de behoeften van diverse sectoren en ontwikkelt hiervoor oplossingen en diensten die perfect aansluiten op alle ontwikkelingen binnen uw sector, bedrijf of organisatie. Een bewezen succesvolle mix van ´Think global, act local!´

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met Ricoh producten en diensten. We zijn dan ook trots dat we meer dan 750 bedrijven en organisaties uit de regio West-Brabant en Zeeland als tevreden klant hebben.

Wij zijn uw aanspreekpunt in de regio. Met ons team bedienen we de regionale markt met medewerkers die allemaal bekend zijn met de omgeving en uit de buurt komen. We kennen de markt, zijn slagvaardig en experts in ons vakgebied.

Onze contactgegevens zijn:
Takkebijsters 57a
4817 BL Breda
T: 076 – 303 11 07
E: info@ricoh-bz.nl

Tenue sponsor, Reclamebord sponsor, Tenue sponsor, Tenue sponsor, Website, Tenue sponsor
Magistratenlaan 2
5223 MD Den Bosch