OneKeeper.nl

ONEkeeper® is een sportmerk gespecialiseerd in de verkoop en marketing van ONEkeeper handschoenen, McDavid beschermingskleding speciaal voor keepers en de Full90 keeperhelm en hoofdband. Daarnaast organiseert ONEkeeper keepersdagen, keepersclinics en keepersvoorlichtingen bij voetbalclubs. Ook introduceert ONEkeeper binnen afzienbare tijd zijn eigen keeperskleding lijn.

ONEkeeper handschoenen
Samen met enkele topkeepers hebben wij onze eigen keeperhandschoenen ontwikkeld die een uitstekende prijskwaliteit verhouding hebben. We hebben gekeken naar de verschillende wensen en behoeften van keepers en deze toegepast op de handschoenen. De handschoenen zijn gemaakt van de beste materialen die er zijn zoals de enige echte originele Duitse latex foam. Daarnaast hebben de handschoenen allemaal speciale aanpassing die voor een langere levensduur zorgen zoals dubbele stiknaden en een diepe elastische inkeping tussen duim en wijsvinger.
Op dit moment zijn er 2 verschillende collecties keeperhandschoenen voor senioren beschikbaar: de Pro Classic-collectie en de Fusion-collectie. De Pro Classic beschikt over een ronde vinger (rollfinger) of een negatieve naad (alleen Aqua en Quartz foam) en is beschikbaar in 5 verschillende foamsoorten: Wet & Dry, Aqua, Mega Robusto, Contact en Kunstgras. (Voor specifieke uitleg over de foamsoorten zie uitleg bij de modellen).
De Fusion-collectie kenmerkt zich door de speciale Fusion vinger (half rond, half plat) en de speciale jelly foam aan de binnenkant van de keepershandschoen die zorgt voor een optimale feeling met de bal en voorkomt dat de hand gaat glijden bij vochtige omstandigheden. De Fusion-collectie is op dit moment beschikbaar in 6 verschillende foamsoorten: Wet & Dry, Aqua, Kunstgras, Contact, Mega Robusto en Quartz.
Naast de senioren en junioren collectie is er ook de pupillen collectie. Deze collectie bestaat uit de Pro Classic pupil de Fusion pupil en de C-Tec. Deze keeperhandschoenen beschikken ook over de originele Duitse foam en hebben als extra’s een beschermlaag die de slijtage als gevolg van contact met kunstgras verminderd.

McDavid beschermingskleding
McDavid is een wereldwijd zeer bekend merk gespecialiseerd in sportmedische en sportbeschermende artikelen. ONEkeeper.nl heeft voor de keepers alle relevante artikelen van McDavid in het assortiment genomen. De McDavid artikelen beschikken over de meest innovatieve materialen en technieken die de keepers zo goed mogelijk beschermen. Deze artikelen zijn met een korting van 15% op de normale prijs bij ons te koop.
Voor het uitgebreide assortiment kijk snel op de McDavid pagina!

Full90
Full90 heeft speciaal voor keepers een keepershelm en een keepershoofdband ontwikkeld die bij ongewenste botsingen met een hard object (knie, hoofd, grond of doelpaal) de impact verminderd en de keeper beschermd tegen ernstig hoofd- en/of hersenletsel. ONEkeeper.nl staat voor een maximale bescherming en veiligheid van de keeper en heeft daarom de Full90 keepershelm en hoofdband in het assortiment genomen.
Voor meer informatie klik dan op de Full90 link bovenin het menu!

Keepersdagen/Keepersclinics
Naast het verkopen van keepers gerelateerde producten organiseert ONEkeeper.nl ook keepersdagen en keepersclinics. In samenwerking met diverse voetbalverenigingen zet ONEkeeper.nl een onvergetelijke dag neer voor keepers. Onder leiding van professionele keeperstrainers zullen de kinderen aan de hand van een vooraf vastgesteld thema verschillende oefeningen uitvoeren waarbij ze kunnen werken aan hun techniek maar ook vooral plezier kunnen hebben in het keepersvak.
Bij de keepersdagen zal ook mits mogelijk een demo-training gegeven waaraan vaak de 1e en 2e keeper van de desbetreffende club mee zullen doen. Ook wordt geprobeerd om een profkeeper of een 2e/3de divisie keeper uit te nodigen om mee te doen aan de demo.

Keepersvoorlichtingen
ONEkeeper.nl organiseert vaak in combinatie met keepersdagen en keepersclinics ook keepersvoorlichtingen. Bij deze voorlichtingen krijgen de keepers een presentatie over het keepersvak. Daarin wordt verteld wat het keepersvak nou precies inhoudt en wat er allemaal nodig is om goed te kunnen keepen. Ook wordt er wat verteld over de ONE keeperhandschoenen om de keepers een indruk te geven over wat wij doen voor keepers en de producten die we hebben. Wij zien dat er bij clubs steeds meer behoefte is om hun (jeugd) keepers te instrueren over het keepersvak en over goede materialen. We hebben dan ook al bij verschillende voetbalclubs bijeenkomsten georganiseerd waarin we goede voorlichting konden geven.
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op! Wij zullen klaar staan om u te voorzien van de beste service en advies. U kunt ons bereiken via:
@: info@onekeeper.nl
T: 0186-683696
Facebook: ONEkeeper.nl
Instagram: ONEkeeper

Wij wensen u veel plezier toe met de ONEkeeper handschoenen of een van onze andere fantastische producten!
 
Team ONEkeeper.nl

Laurens Janszoon Costerstraat 13-B
3261 LH Oud-Beijerland
0186-683696
Info@onekeeper.nl

Materiaal sponsor