Odyssey - Grieks Restaurant

Volgens een bekende dichter
..Griekenland is gemaakt van een boot, een wijngaard en een olijvenboom. Het is daarom ook geen toeval dat Odyssey met behulp van ingrediënten als vis, vlees en olijfolie werkelijk "gedichten" maakt in de keuken 
Odyssey heeft door de tijd heen allerlei unieke verschillende smaken en aroma's aan zijn vaste klanten en vrineden mogen introduceren door goed te luisteren naar de individuele wensen/vooreuren van zijn gasten. 
Meer betaalbaar en divers dan ooit verwelkomt Odyssey zijn bestaande en nieuwe fans met veel kwaliteit en service. Het Odyssey team & eigenaar Georgios Klazidis blijven zich verfijnen van bestaande kwaliteiten en zullen u in de toekomst blijven verrassen van nog betere en opmerkelijke gerechten.
De Mediterraans-Griekse keuken behoort tot de rijkste en meeste gevarieerde van ter wereld. Dit dankzij de invloed van de grote variëteit aan eetgewoonten ten tijde van het rijk van Alexander de Grote dat zich over drie continenten uitstrekte. Uw diner kan beginnen met klassiekers zoals tzatziki of keftedakia maar kunt ook kiezen voor carpaccio of coquilles met parmaham en rozemarijn uit de oven. Hierna kunt kiezen uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht.

Keuken Geopend van Dinsdag t/m Zondag van 17:00 - 21:00 Maandag gesloten.
(met uitzondering van feestdagen).

GELDERMALSEN
RIJKSSTRAATWEG 11
4191 SC
0345 574 888
info@odyssey2.nl

Reclamebord sponsor