De Munnik Metselwerken

De Munnik V.O.F. Buurmalsen is een vertrouwd adres voor al uw metselwerkzaamheden. Wij houden ons bezig met het metselen van binnen- en buitenmuren en pointmasteren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor zaken als het verlijmen van kalkzandsteen en het aanbrengen van isolatie. De projecten, waar wij aan werken variëren in grootte van aanbouw en verbouw tot grote woningbouwprojecten.
Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een goede naam in de branche.
Wij hebben als metselwerkspecialisten ook meerdere speciale projecten verricht. Zo hebben wij meerdere malen grafstenen verzorgd. Dergelijke projecten eisen veel van een vakman. Het betreft immers een object dat mensen direct raakt.
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

De Munnik V.O.F. Buurmalsen
Lingedijk 59
4197HC Wadenoijen
0345-764009
BTW: NL808222946B01
KVK: 11046421
cdemunnik@hotmail.com

Tenue sponsor, Reclamebord sponsor, Tenue sponsor