Crum Autobedrijven

Forddealer Crum is al sinds 1977 een begrip in Midden Nederland. Het is allemaal begonnen in Culemborg toen de Culemborgsche Automobielmaatschappij v/h Van Strien door Marnix Crum werd omgetoverd tot Crum b.v.. Het bedrijf was tot die tijd een traditioneel garage reparatiebedrijf met een zeer bescheiden showroom waar slechts 2 auto’s konden staan en een grote werkplaats. Met de juiste visie werd het pand direct verbouwd en aangepast aan de eisen voor de toekomst. De werkplaats werd gehalveerd en daar kwam een ruime showroom voor terug, waar welgeteld 16 auto’s konden worden gepresenteerd. In zeer korte tijd veranderde het bedrijf in een succesvol op de toekomst gericht Ford dealer bedrijf.
Op het moment dat de meeste mensen in Nederland niet wisten wat leasing betekende, wisten wij meteen dat Auto Leasing een belangrijke nieuwe manier van autorijden zou worden. In 1984 richtte wij als één van de eersten een eigen lease maatschappij op, onder de naam Crum Lease b.v.. Het succes van onze universele lease maatschappij schrijven wij toe aan onze neus voor maatwerk in auto leasing i.c.m. persoonlijke service.
Door de alsmaar groeiende verkoop aantallen ontstond de behoefte voor een tweede vestiging. In 1987 werd in Vianen aan de Korte dreef grond gekocht en een nieuw Ford bedrijf gebouwd. In 1988 opende Crum Vianen b.v. haar deuren, zodat voor onze klanten in Midden Nederland de Crum service nog beter bereikbaar werd.
In 1993 werd voor de tweede keer een zeer ingrijpende verbouwing aan ons pand te Culemborg gerealiseerd. De showroom werd 100% vergroot en er werd een compleet nieuw magazijn aangebouwd. De interne logistiek werd aangepast waardoor het service balieteam centraal in de showroom werd gehuisvest. Na deze verbouwing voldeed het pand weer aan alle nieuwe eisen.
In 2003 zijn wij serieus gaan kijken hoe wij onze klanten in Houten, Utrecht en Wijk bij Duurstede een betere service konden aanbieden. Met de aankoop van ons pand aan de Waterveste te Houten in 2004 was de 3de Crum vestiging een feit.
In 2008 stond ons pand aan de Weth.Schoutenweg te Culemborg wederom centraal. Wij hebben het gehele pand onder handen genomen en deels heringericht om u als klant nu en in de toekomst nog beter van dienst te zijn.
Als wij terugkijken in de jaren hebben wij ons doorlopend aangepast aan de veranderende eisen om u zo de beste service te kunnen bieden. U kunt altijd op ons rekenen.
Onze slogan is niet voor niets: “Crum Autobedrijven, waar ALLES kan!”
Culemborg
Weth. Schoutenweg 1
4105 LH Culemborg
KvK:11017490
Tel.0345-515757
culemborg@crum.nl

Reclamebord sponsor