Brandwijk Kerstpakketten

‘Wij kijken door uw bril’
Brandwijk Kerstpakketten biedt u een unieke service die garandeert dat het juiste product op de juiste plaats uw persoonlijke boodschap overbrengt. Wij nemen u al het werk uit handen en onze ‘schijf van vijf’ garandeert een optimale dienstverlening waardoor u zich kunt concentreren op uw core business.
Expertise
Ruim 30 jaar ervaring vormt de basis voor onze dienstverlening. Daarin hebben wij geleerd om goed naar u te luisteren en een juiste analyse te maken van uw wensen en mogelijkheden. Deze vormt de basis voor onze voorstellen waarin al uw voorkeuren op onderscheidende zijn gerealiseerd.
Creativiteit
Brandwijk Kerstpakketten onderscheidt zich ook door jaarlijks met noviteiten en creatieve combinaties haar clientèle te prikkelen. Alles gerelateerd aan uw inhoudelijke doelstellingen en budgettaire mogelijkheden. Creativiteit is geen kwestie van geld maar een talent dat zich in elke opdracht manifesteert.
‘All round service’
Brandwijk Kerstpakketten weet als geen ander dat kerstpakketten in uw onderneming veel tijd en energie vraagt. Dat is niet nodig omdat Brandwijk Kerstpakketten u van idee tot aflevering zoveel mogelijk werk uit handen neemt. U hoeft alleen maar de complimenten voor een prachtig pakket en solide aflevering in ontvangst te nemen.
Distributie
Door onze ervaring weten wij dat de distributie van kerstpakketten goed geregeld moet zijn. Niets is zo vervelend als een verwacht pakket dat niet aankomt. Ons distributiesysteem garandeert dat medewerkers en relaties het pakket op de afgesproken tijd en plaats ontvangen.
Evaluatie
Na de kerst is het niet afgelopen. In een uitgebreide evaluatie wordt het totale proces geëvalueerd. Er blijven immers altijd aspecten die verbeterd kunnen worden. Dat vormt de basis voor een nog betere prestatie tijdens de volgende kerstperiode.
Brandwijk: zorgeloos zakendoen!

Contactgegevens

Brandwijk Kerstpakketten BV

Bossekamp 7
5301 LZ Zaltbommel
Tel: (0418) - 56 16 99
Fax: (0418) - 56 24 01

E-mail: info(at)brandwijk(dot)nl

Reclamebord sponsor