Wel of niet deelnemen aan jeugdtoernooien 2020.

Toernooi uitnodigingen die bij ons binnenkomen worden doorgestuurd naar desbetreffende leiders/trainers. Als er belangstelling is voor een toernooi, dan vraag ik jullie het volgende:

1. Ga eerst na bij de spelers/ouders of ze op die dag aanwezig kunnen zijn.

2. Hou rekening met het feit dat de competitie door kan lopen tot 23 mei 2020. Op 21 mei kunnen er ook inhaalwedstrijden worden ingelast.

3. Als je met de pasen op toernooi gaat, dan moet je eventuele wedstrijd wel doordeweeks spelen.

4. Schrijf alleen in als je er zeker van bent dat je voldoende spelers/speelsters heb.

5. Inschrijven kan alleen via de wedstrijdsecretaris. Dit is in verband met het overzicht.

6. Op donderdag 21 mei is er een internationaal toernooi voor de MO17, en op 30 mei een internationaal toernooi voor JO9-1. Gelieve op die dag zo min mogelijk op toernooi te gaan.

7. Op 13 juni is er de nationale voetbaldag i.c.m. de slotdag, en het begin van het EK.

8. Wil je inschrijven dan graag een bericht naar : theref@online.nl

Willen alle leiders/trainers aan mij doorgeven of ze al ergens hebben ingeschreven, en bij wie ?