Wegen VV Tricht en trainer Marcel van Steenis scheiden per direct

Na drie en een half seizoen gaan de wegen van trainer Marcel van Steenis en VV Tricht scheiden. In goed overleg is gisteravond besloten om de verbintenis te ontbinden. Helaas bleken de ambities en verwachtingen voor dit seizoen met Van Steenis aan het roer niet haalbaar. VV Tricht is hekkensluiter in de 2e klasse.

Afgelopen seizoen wist het eerste elftal na een moeizaam begin, knap op eigen kracht klasse behoud te bewerkstelligen. Dit seizoen heeft de zeer jeugdige selectie, ook mede door blessures en schorsingen het bijzonder lastig in competitie. Waar het de verwachting was om dit seizoen een stapje in ontwikkeling voorwaarts te maken, hebben de spelers onder leiding van Van Steenis het nog niet waar kunnen maken. De start was veelbelovend, maar na enkele goede wedstrijden zonder het gewenste resultaat, voeren mindere wedstrijden de boventoon en blijven de broodnodige punten achterwege.

Namens de club bedankt het bestuur Marcel van Steenis voor zijn jarenlange inzet, bijdrage en het representeren van VV Tricht.