vvTricht JO13-1 wint met speels gemak!

28 fans

Afgelopen zaterdag won vvTricht JO13-1 met speels gemak van Theole JO13-2. Na een snelle 2-0 voorsprong was er geen vuiltje meer aan de lucht en leken wij af te stevenen op een monsterscore. Met speels gemak voetballen werd door onze mannen en dame echter wat te letterlijk geïnterpreteerd en de echte drive om te winnen vloeide uit het team. Met de minuut werd het spel slordiger en vooral te makkelijk gespeeld waardoor zelfs Theole er weer in ging geloven.

Na een keeperswissel bij onze Tielse vrienden in de 40e minuut, hun keeper viel geblesseerd uit na een heldhaftige actie van hem, kwamen zij zelfs sneaky op 2-1 vanuit een hoekschop.

Gelukkig herpakten wij ons weer en onder aanvoering van de dappere tweede jaars spelers werd het verschil alsnog in rap tempo gemaakt.

1-0 Rick

2-0 Levi

------------

3-1 Rick

4-1 Milo

5-1 Rick

Morgen reizen wij af voor een doordeweekse uitwedstrijd, ditmaal naar Wilhelmina in ’s-Hertogenbosch. In een eerder stadium werd deze wedstrijd uitgesteld. Voor de technische staf, alle ouders en supporters betekent dit alle zeilen bijzetten in de agenda’s. Menig werkgever, klant, opdrachtgever, collega of partner moet het morgen na vieren alleen maar zien te regelen. Hopelijk wordt dit beloond met een mooi resultaat dan is het ze vergeven.

PS: vergeet niet op uw favoriete club te stemmen via www.rabowestbetuweleden.nl

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht JO13-1