vvTricht JO13-1 heeft het voorbeeld voor Oranje!

29 fans

Niet alleen de bondscoach maar ook de voltallige technische staf van vvTricht JO13-1 is “naar verluid” verzocht om bij de KNVB in Zeist langs te komen. Wilfred van Est, Sven van Maurik en de beide grensrechters Dennis Sneepels en Martijn van der Zwam mogen om 16.00 uur aantreden in de bossen van Zeist.

Zou hier sprake kunnen zijn van een mogelijk verband met het teleurstellende resultaat van het Nederlands elftal tegen Bulgarije. Ons Oranje leed een troosteloze en blamerende nederlaag onder leiding van Danny Blind en die “moet” zich vandaag nog melden en verantwoorden tegenover het bodsbestuur.

Terwijl in Sofia de bezieling volledig ontbrak versloegen onze jongens en dame afgelopen zaterdag fris en fruitig, vol overgave en met energie en enthousiasme het grote RKTVC in een uitwedstrijd. En dan ook nog eens met 0-6.

0-1 Rick

0-2 Levi

0-3 Ruben van Est

-------------------------

0-4 Mathijs

0-5 Levi

0-6 Mathijs

Mede dankzij de stroopwafels van de Emté (pffff), een heerlijke trainingsweek op ons eigen complex en de vele meegereisde supporters werd het weer een perfecte zaterdagochtend. Het blijft een genot om dit team te volgen.

Volgende week reizen wij weer af voor een uitwedstrijd, ditmaal naar Wilhelmina in ’s-Hertogenbosch. Wij verheugen ons nu al op de worstenbroodjes en misschien wel op de derde plaats in de competitie na weer een mooi resultaat.

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht JO13-1