Verdiende 2 - 0 winst voor Tricht

7 fans

Tricht-Papendrecht 2-0

TRICHT – Tricht is aardig op weg om de lang bedreigde plaats in de tweede klasse veilig te gaan stellen. Zaterdag werd thuis verdiend met 2-0 van Papendrecht gewonnen. De goals vielen al vroeg in beide speelhelften en werden gemaakt door Marijn Bransen en René van Soelen. Komende zaterdag wacht Tricht de zware uitbeurt tegen Pelikaan in Zwijndrecht.

Via een schot van Djerrel Saffignani was Papendrecht het eerst gevaarlijk maar al na acht minuten nam een fel spelend Tricht toch de leiding. Een Trichtse inworp belandde via de broers René en Ramon van Soelen op links bij Marijn Bransen die goed in de verste hoek raak schoot: 1-0. Papendrecht had in het eerste half uur meer balbezit maar werd weinig gevaarlijk. Trichts keeper Nicky Janssen pakte een dreigende voorzet attent en werkte een schot van Rick Molenaar tot corner. De thuisclub stelde er een schot van Ramon van Soelen tegenover, doch doelman Timo Kurpershoek redde. Ook een aanval via René van Soelen, Marijn Bransen en Rick van Gameren leverde Tricht geen succes op. Kort voor rust mikte de opgerukte Ruben Lambregts te hoog. Zo brak de pauze met een 1-0 stand aan.

Vroeg weer succes

Met de wind in de rug had Tricht ook na de thee al vroeg succes. Uit een prima vrije trap van Arjan Hakkert kopte de inlopende René van Soelen al in de 49e minuut mooi raak: 2-0. Even later voorkwam Trichts keeper Nicky Janssen via de paal dat een schot van Jarden van Ek voor Papendrecht doel trof. Met het inbrengen van de rappe aanvaller Jay Luciano als verse kracht probeerden de bezoekers het tij te keren. De defensie van Tricht was zaterdag evenwel solide en hield voor het eerst in deze competitie de nul achterin vast. Zelf kwam de thuisclub nog dichtbij een ruimere voorsprong. Bij een aanval via René van Soelen en Marijn Bransen voorkwam keeper Kurpershoek dat en Thomas Muilwijk redde na een vrije trap van Arjan Hakkert voor de gasten. Een kwartier voor tijd had Tricht pech want toen trof Marijn Bransen vanaf links uit een voorzet van René van Soelen de paal. De laatste pogingen van Papendrecht op de aansluitingstreffer strandden want Jay Luciano trof het zijnet en Stefan Bravenboer mikte voorlangs. Ook een vrije trap van Michael van Rooijen leverde de bezoekers niks op. Ook Thomas Muilwijk had het vizier te hoog ingesteld. Kort na het inbrengen van Rick van Haarlem als eerste en enige verse kracht bij Tricht blies de goed leidende arbiter Noordhoek uit Barendrecht voor het einde. De scheidsrechter hoefde beide ploegen slechts eenmaal geel te geven: aan Ruben Lambregts bij Tricht en Thomas de Brito bij Papendrecht.

Opstelling Tricht. Doel Nicky Janssen. Veld spelers: Achter Mitchel van der Plaat, Gerjan van Haarlem, Rick van Gameren, Rani Abouna, Ruben Lambregts, midden en voor: Arjan Hakkert, Ramon van Soelen, René van Soelen en Leonardo Aquiar Marijn Bransen( Rick van Haarlem). Wisselspelers. Keeper Patrick van der Koppel, spelers, Sven van Maurik, Kevin van Burk en Tim van Dijken.

Staf: Trainer Marcel van Steenis en Marco Hol. Keepers trainer Ben van Baaren. Leider Mario van Gelderen Verzorger Roef van der Poel.

Begeleiding, voor Tricht assistent scheidsrechter Walter van Toorn . Scheidsrechter, J. Noordhoek uit Barendrecht.