Vaste bezoeker van ons sportpark Crayestein, Kees van de Pol, overleden.

Gisteren hoorde ik van Henk de Ruiter dat Kees van de Pol is overleden. Nu zal niet iedereen Kees van de Pol gekend hebben, maar de meeste mensen bij de vv Tricht zeker wel. Doordeweeks was Kees te vinden op het complex van zijn club GVV. Als consul heeft hij daar dagen doorgebracht. Keurige rechte lijnen trekken en zorgen dat het gras niet te lang werd. Op zaterdag was hij bijna altijd in Tricht, of bij MVV'58, aanwezig. Als schoonvader van Wilco van der Plaat kwam hij vaak bij zijn kleinzoon Mitchel kijken. Ook toen Mitchel de overstap maakte naar Focus'07 bleef hij de wedstrijden in Tricht bezoeken. Persoonlijk heb ik altijd leuke gesprekken met Kees gevoerd, en zal hem ook zeker gaan missen. Namens de vv Tricht wens ik de familie veel sterkte toe om dit verlies te verwerken. Ook zal GVV zijn erelid gaan missen.