Vacatures technische staf 3e elftal

V.V. Tricht zoekt voor het seizoen 2019-2020 een enthousiaste TRAINER/COACH, ELFTALLEIDER en ASSISTENT SCHEIDSRECHTER (vlagger) voor ons 3e elftal. Het 3e elftal komt uit in de 3e klasse reserve.

Het 3e elftal is met ingang van volgend seizoen een nieuw elftal. Tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen krijgt dit team vorm. Spelers die een stapje terug doen uit de voorlopige A-selectie gaan dit team vormen. Een hele mooie uitdaging voor de nieuwe trainer/coach om de spelers die de stap terug naar de A-selectie willen maken hierin te begeleiden.

Wij zoeken een Trainer/COACH die:

• affiniteit heeft met voetbal;
  • op dinsdag- en donderdagavond (trainingsavonden) beschikbaar is (in overleg is alleen de donderdag ook mogelijk);
  • op zaterdag beschikbaar is voor de begeleiding / coaching bij wedstrijden. Voorkeurstijd thuiswedstrijd is 12:00 uur.

Wij bieden:

• een gezellige voetbalvereniging die het belangrijk vindt dat prestatie gekoppeld is aan een goede sfeer en plezier;
  • de mogelijkheid om ervaring op te doen;
  • goede faciliteiten.

Naast een trainer/coach zoeken wij ook een ELFTALLEIDER die:

• randzaken co├Ârdineert zoals het wassen van kleding en het regelen van vervoer met uitwedstrijden;
  • zorg draagt voor het klaarzetten en invullen van het digitale wedstrijdformulier;
  • het aanspreekpunt is voor de wedstrijdcommissaris m.b.t. bijvoorbeeld tuchtzaken en afgelastingen;
  • binding heeft met de vereniging;
  • de vertrouwenspersoon voor de spelersgroep is en indien nodig kan optreden als tussenpersoon tussen trainer en spelers;

Wij zoeken een ASSISTENT SCHEIDSRECHTER (vlagger) die:

• Representatief is, en een actieve houding heeft naar de eigen spelers, tegenstanders, toeschouwers en de scheidrechter. Je bent minimaal 18 jaar, je bent op de hoogte van de actuele spelregels.

Voor vragen over een functie c.q. het team, kan er contact worden opgenomen met Rob van Nifterik. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar tc@vvtricht.nl