Vacature trainer Dames 1

VV Tricht is voor het eerste dameselftal met ingang van het komende seizoen (2020 - 2021) op zoek naar een ambitieuze trainer. Dames 1 speelt op zaterdag en komt dit seizoen uit in de 3e klasse.

VV Tricht ziet in het dames/meisjesvoetbal groeipotentie en wil zich als zodanig profileren.

Taken trainer dames-selectie:

• Verzorgt twee keer per week (maandag- en donderdagavond) de training voor het 1e dameselftal

• Begeleidt en coacht Dames 1 tijdens de wedstrijden

• Neemt deel aan structureel overleg tussen trainers dames/meisjes teams

• Draagt zorg voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)speelsters in overleg met jeugdkader

Van een trainer verwacht VV Tricht, dat deze

• Liefst in bezit is van minmaal het diploma KNVB licentie UEFA-C, of beschikt over aantoonbare ervaring

• Kennis heeft van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen

• Ervaring heeft met relatief jonge speelsters en in staat is deze beter te maken

• Duidelijke tactische besprekingen en coaching geeft en uitgaat van een positieve spelopvatting

• Discipline, waarden en normen hoog in het vaandel heeft staan

• Open communiceert, contactueel sterk en representatief is

VV Tricht biedt:

• Een passende marktconforme vergoeding

• Een leergierige jonge selectie waarin potentie zit

• Goede (trainings)faciliteiten (waaronder kunstgrasveld)

• Een ambitieuze en gezellige, echte amateur voetbalvereniging

Herken jij jezelf in de bovenstaande en wil je graag bij VV Tricht aan de slag, stuur dan jouw CV + korte motivatie naar secretaris@vvtricht.nl of neem contact op met Herman Hol 0651699071 of Amber Bransen 0611115703.