UPDATE (8) Tricht MO15 wint het snert toernooi.

3 fans

Om 10 uur zijn we begonnen met de wedstrijd tussen Tricht MO13 en Beesd MO13. Deze gelijkwaardige wedstrijd eindigde in 0-0. Nu spelen OSM'75 (Maarssenbroek) en Buitenveldert (Amsterdam) tegen elkaar. Ook deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. De Amsterdammers ( met maar liefst 33 vrouwen ploegen !!! ) kwamen op voorsprong, maar OSM'75 kreeg 1 echte kans en schoot die binnen. Nu spelen Beesd en Buitenveldert tegen elkaar. De erwtensoep begint al aardig warm te worden !!! Beesd was duidelijke de mindere en verloor met 4-0 van Buitenveldert. Tricht speelde hun 2e wedstrijd tegen OSM'75. Ze namen een 2-0 voorsprong door 2 doelpunten van Jo-Ann van Maurik. OSM scoorde 1x tegen, maar dat deed Tricht ook nog een keer ( Inge van Zoest ), dus 3 punten voor Tricht. Die gaan nu spelen tegen Buitenveldert. Beide ploegen hebben 4 punten, dus ....... !!! Tricht heeft lang staand gehouden, maar Buitenveldert won met 1-0, en is daardoor op de eerste plaats geeindigd. De broodjes UNOX rookworst zijn voor de Amsterdammers !!! Tricht eindigde op een keurige 2e plaats. Beesd won met 2-0 van OSM en werd 3e op doelsaldo. We gaan nu verder met het MO15 toernooi met deelnamen van Tricht, 'T Gooi. Almkerk/Altena, MVV'58 en Focus'07.

De eerste wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Tricht en sc 'T Gooi wisten het net niet te vinden. We gaan verder met st. Almkerk/Altena tegen MVV;'58. Deze ploegen begonnen ook met de brilstand. Tricht mocht aantreden tegen Focus'07 uit Culemborg. Noa van de Bogert scoorde de 1-0 en Lieke de Bruin met een schitterende boogbal de 2-0. Nu spelen 'T Gooi en st. Almkerk/Altena tegen elkaar. PS. MVV'58 JO15-2 wint op veld 4 een oefenwedstrijd met 3-2 van Tricht JO15-2. Almker/Altena en 'T Gooi hebben de doelpuntenmakers thuisgelaten, weer 0-0. Na MVV'58 tegen Focus'07 gaat Tricht spelen het combinatie elftal van over het water !!! We hebben het toernooi een andere naam gegeven. Door de vele 0-0 standen heet het vanaf nu het " Frits van Turnhout "toernooi. Tricht speelde ook 0-0 tegen de blauw/witte. Tricht staat nog steeds aan de leiding, omdat zij als enige een wedstrijd hebben gewonnen. Na weer een 0-0 mochten we een doelpunt verwelkomen. Focus'07 won met 1-0 van Almkerk/Altena, dus kon Ticht niet achterblijven. Ze wonnen de wedstrijd tegen MVV'58 ook met 1-0. Rinske Dijkstrat zorgde voor de toernooi overwinning. Nu spelen Focus en 'T Gooi nog om keizersbaard.

We proberen met updates u op de hoogte te houden.