Tricht wint met ruime cijfers van Kozakken Boys 2 (6-1)

12 fans

Tricht zou vandaag tegen jong FC Dordrecht spelen, maar door personele problemen bij de Schapenkoppen ging dat niet door. Al snel konden we een vervanger vinden. Het 2e elftal van Kozakken Boys ( de nummer 3 van de reserve Hoofdklasse ) wilde graag op kunstgras tegen een 2e klasser spelen. Aanstaande dinsdag mogen zijn aantreden, voor de districtbeker, tegen Unitas zondag 1. Met Glenn Robbemondt op goal begonnen we erg goed aan de wedstrijd. Ramon van Soelen kreeg een mooie kans, maar de keeper redde prachtig. Na een kwartier namen de gasten het heft in handen zonder gevaarlijk te worden. Na een klein half uur kwam Tricht op 1-0. Rene van Soelen schoot de voorzet van Marijn Bransen binnen. Niet veel scoorde Marijn zelf de 2-0. Hij schoot de bal op de paal, maar via de rug van de keeper rolde hij over de doellijn. Na de rust was het spel voor Kozakken Boys. De anschlusstreffer kon dan ook niet uitblijven, 2-1. De speler mocht wel heel gemakkelijk doorlopen !!! Het leek er op dat Tricht de wedstrijd uit handen gaf, maar na de 3-1 van Ramon van Soelen scoorde we binnen 10 minuten nog 3x. Marijn rondde een schitterende aanval af, en op snelheid schoot hij de 6-1 binnen. Tussendoor scoorde Ramon van Soelen de 2e van de zaterdagmiddag. En goede wedstrijd van Trichtse kant, en op naar volgende week thuis tegen Pelikaan.