Tricht wint met 1-0 bij Theole (13 februari)

Tricht speelde vanavond een oefenwedstrijd tegen Theole op het kunstgras in Tiel. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd, met niet veel kansen aan beide kanten. Ver in de 2e helft gaf Rene van Soelen een mooie voorzet op Leonardo. Hij sprong op het juiste moment achter de lange verdediger op, en kopte knap binnen. Een gelijkspel zou de verhouding zijn geweest, maar Tricht was de gelukkigste. In deze wedstrijd kregen verschillende spelers de kans om zich te laten zien. Een nuttige wedstrijd voor the boys.

Vanavond speelde HSSC'61 en Focus'07 voor het regiotoernooi 023 tegen elkaar. Koploper Focus won met 4-3. Tricht zal de laatste wedstrijd tegen sc Everstein moeten winnen zich te plaatsen voor de kruisfinales.