Tricht MO15 acteren in Gooische vrouwen 3 !!!

6 fans

Tricht MO15 heeft een gastrol gekregen in Gooische vrouwen 3. Twee weken geleden speelde wij tegen 'T Gooi MO15 op ons snerttoernooi. De meiden in geel/zwart gekleed werden achter ons 2e. In de onderlinge wedstrijd werd het toen 0-0. Vorige week werden we gebeld door de producent van Gooische vrouwen 3 of wij wilde meedoen. Zo gezegd zo gedaan !!! Niemand mocht het weten. In het geheim deden we net of we een gewone oefenwedstrijd gingen spelen, maar de meiden hebben de verborgen camera's niet gezien. Ben benieuwd hoe de beelden gaan worden. In het elftal van 'T Gooi speelde 2 zogenaamde dochters van de 4 hoofdrolspeelsters. We hebben voor de speelsters en ouders vrijkaartjes weten te bemachtigen.

We wonnen de wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Noa en Mayar.