Tricht MO13+MO15 succesvol op SNERT toernooi vv Tricht

2 fans

Vandaag hebben Tricht MO13 & MO15 zich laten zien op ons eigen SNERTTOERNOOI. Om het nieuwe jaar goed te beginnen leek het ons leuk om de meiden op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar te laten ballen. Een oproep was genoeg om voldoende ploegen naar Tricht te krijgen. Om 10 uur begonnen we met 4 ploegen aan het MO13 toernooi. Buitenveldert (Amsterdam), OSM'75 (Maarssenbroek), Beesd en Tricht waren de deelnemers. In wedstrijden van 25 minuten, onder leiding van Renate Makkink en Niels Roos, mochten ze laten zien wie de beste was. Tricht begon tegen Beesd. Beesd had hun MO13 en MO15 samengevoegd om tot een elftal te komen. Deze meiden hadden nog niet eerder op een groot veld gespeeld, maar dat was niet te zien. Gescoord werd er niet, dus beide een punt. Buitenveldert ( een vereniging met maar liefst 33 vrouwen/meisjes ploegen ) speelde tegen OSM'75. Ook hier kwam geen winnaar uit, 1-1. In de wedstrijd tegen Beesd scoorde de Amsterdammers 4x en wonnen met 4-0. Tricht speelde in hun 2e wedstrijd uitstekend tegen OSM'75. Door doelpunten Jo-Ann van Maurik (2) en Inge van Zoest werd er met 3-1 gewonnen. Na deze wedstrijd gelijk tegen de medekoploper. De onze hielden lang staand, maar vlak voor tijd ging de bal er toch in. Door de winst van Beesd (2-0) op OSM'75 eindigde Tricht toch nog op de 2e plaats, Beesd werd keurig 3e en de ploeg uit Maarssenbroek werd 4e. Buitenveldert had de eerste prijs binnen 5 minuten naar binnen gewerkt. Met dit weer smaakt een broodje UNOX rookworst echt wel !!! Voor alle andere deelnemers was er overheerlijke erwtensoep.

Om 13 uur was het de beurt aan de MO15 elftallen. Hier kwamen de volgende ploegen in actie: Tricht, sc 'T Gooi (Hilversum), MVV'58, st. Almkerk/Altena en Focus'07 (Culemborg). Het zou een toernooi met een hoog Frits van Turnhout gehalte worden. Van de 10 wedstrijden eindigde er maar liefst 6 in NUL NUL !!! Tricht was de eerste die een wedstrijd won. Tegen Focus'07 werd er met 2-0 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Noa van de Bogert en Lieke de Bruin ( schitterende boogbal ). Nadat Focus met 1-0 had gewonnen van st. Almkerk/Altena, moesten wij aantreden tegen onze oude bekende uit Meteren. Rinske Dijkstra dacht: de eerste klap is een daalder waard ! Binnen een minuut hadden we de voorsprong te pakken. Daarna kregen beide ploegen een aantal mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Door deze overwinning waren de broodjes worst voor de Trichtse. In de laatste wedstrijd won 'T Gooi met 1-0 van Focus07. 'T Gooi werd met 6 punten 2e, Focus'07 met 4 punten 3e en MVV'58 en st. Almkerk/Altena eindigde met 3 punten en een gelijk doelsaldo samen op de 4e plaats. De wedstrijden bij MO15 werden door Renate, Niels, Bas Gradissen en Wim van Walderveen keurig begeleid.

Voor de rest wil ik iedereen bedanken die zich heeft ingezet om er een geslaagd evenement van te maken. Volgend jaar weer ?