Tricht laat winst weer glippen

8 fans

Meerkerk-Tricht 1-1

TRICHT – Weer liet Tricht in de tweede klasse een binnen bereik liggende zege tijdens de slotfase glippen. In Meerkerk werd het zo na een kostbare 0-1 voorsprong toch nog een 1-1 gelijkspel. Het was al de vierde keer in de laatste vijf competitieduels dat Tricht op het eind van de wedstrijd dure punten verspeelde. Tricht staat nog steeds net boven de streep maar komende zaterdag wacht de zware thuismatch tegen het sterke Roda Boys uit Aalst.

Op een hobbelig veld in Meerkerk was het spel erg matig. Een vroege vrije trap van Melvin van den Heuvel werd door Tricht goed weggewerkt. Na tien minuten kopte René van Soelen uit een corner van Wesley van Maurik net naast. Even later kom Marijn Bransen na een pass van René van Soelen alleen op doel af maar hij mikte slordig precies tegen keeper Wilco den Tuinder op. Meerkerk nam het initiatief over doch Michiel van Zessen kopte uit een vrije trap van Youri van Blanken naast. Melvin van den Heuvel was voor de thuisclub nog tweemaal dreigend doch zonder succes. Aan het slot van de eerste helft kreeg Tricht via Arjan Hakkert en Marijn Bransen nog twee mogelijkheden, maar ook de bezoekers wisten niet te scoren.

Doelpunt

Acht minuten na rust nam Tricht met 0-1 de leiding. René van Soelen speelde zich op de rand van het strafschopgebied goed vrij en scoorde met een diagonaal schot: 0-1. Tricht leek toen met Rani Abouna als eerste invaller op weg naar winst maar twee vrije trappen van Wesley van Maurik bleven zonder succes en Tim Hakkert schoot ver naast. René van Soelen kreeg na een actie van Marijn Bransen de beste kans om de spannende partij te beslissen maar hij mikte ook al naast. Tim Hakkert herhaalde dat na een combinatie met Arjan Hakkert. Die slordige afronding van de aanvallen werd Tricht in de 83e minuut weer eens fataal in de slotfase. Bart Koomans  passeerde na Trichts balverlies Ruben Lambregts en scoorde de 1-1 gelijkmaker. Met Leonardo Aguiar als tweede verse kracht kreeg Tricht nog één kans op de volle winst maar Marijn Bransen zag zijn schot door keeper Wilco den Tuinder gekeerd. Zo moest Tricht teleurstellend met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen in dit duel waarin de goede Zeeuwse arbiter M. de Zwarte uit Vlissingen vier gele kaarten uitdeelde die allemaal voor Meerkerk waren.

Selectie, Keeper Nicky Jansen, Spelers Sven van Mourik, Kevin van den Bergh (Rani Abouna)Arjan Hakkert, Kevin van Burk,Ruben Lambregts, René van Soelen, Ramon van Soelen(Leonardo Aguiar), Wesley van Maurik, Tim Hakkert, Marijn Bransen. Wissels Keeper Clenn Robbemondt Spelers  Rein Bastiaanse, Leroy Peelen, Rick van Gameren

Staf,  Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, keeperstrainer Ben van Baaren, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen.Scheidsrechter Dhr. M de Zwarte       Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.