Tricht JO19-1 laat titelkandidaat struikelen !!!

Het hoogste jeugdelftal van onze club speelde vandaag tegen de nummer 2 van de ranglijst. Vooraf was er weining hoop op een goed resultaat. Een aantal afwezigen, en de sterkte van Den Dungen, gaf de burger vooraf niet veel moed !! Wie de wedstrijd gezien heeft zal zeggen dat Tricht niet onverdiend heeft gewonnen. Na de laatste sprint van hun warming-up riepen de spelers van Den Dungen: come on boys, we komen hier alleen voor de 3 punten !!! Dat was echter in de wedstrijd niet te zien. Of kwam het misschien door de inzet van Tricht ? B-junior Joran Smit zette the boys op een 1-0 voorsprong. Even later had Jeffrey van Tussenbroek, na een schitterende voorzet van Joran, de 2-0 op het scorebord moeten zetten, maar u raad het al. Tegen de verhouding kwamen de gasten op 1-1. Keeper Ramon kon daar voor de rest weining aan doen. Ramon Stam was vandaag wel the man of the match. Hij krijgt wel eens terecht of onterecht commentaar, maar vandaag keepte hij een puike partij. Een paar minuten na de rust schoot Twan van Toorn Tricht weer op voorsprong. De tegenstander zat niet in de wedstrijd en wat gebeurt er dan: met z'n allen gaan zeiken tegen de scheids !!! Dion van de Water en Pepijn Wijgers kwamen in het veld om Jochem en jeffrey te vervangen. Weer 2 B-junioren die het mochten laten zien. Dion glipte door de buitenspelval, en scoorde 3-1. Den Dungen zette wel aan, maar kwam pas vlak voor tijd op 3-2. Bij de aftrap nam Twan van Toorn de bal op zijn pantoffel en verraste daarmee de keeper. Bij de stuit stond hij te ver voor zijn goal, 4-1 en beslist. Je ziet dat je met inzet een heel eind kan komen.